Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Parmezaanse kaas

Boerenkool risotto

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami

Gnocchi roerbak met broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

Gevulde champignons met truffelrisotto

  • Hapjes
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.

Salade met carpaccio en truffeldressing

  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met deze feestelijke en snelle carpaccio salade tover je een instant smile tevoorschijn bij je tafelgenoten!

Bruschetta’s met biefstuk

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of te borrelen

Kip Parmezaan

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons

Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze smaakvolle couscous met braadworst is een gemakkelijke en gezonde avondmaaltijd en helemaal winterproof!

Gegratineerde knoflook champignons

  • Voorgerecht
  • 10 min + 5 min oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas

Gevulde tomaten met pesto risotto

  • Bijgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze gevulde tomaten met Italiaanse twist zijn een heerlijk hapje of bijgerecht.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3-5 personen
  • **

Oranje gnocchi gemaakt van zoete aardappel in een romige saus met spinazie.

Gevulde cherrytomaatjes met couscous

  • Hapjes
  • 25 min
  • 15-20 hapjes
  • **

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Pasta met truffel roomsaus

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit pasta recept met champignons en truffel is echt genieten en super makkelijk te maken!

Carpaccio in glaasje met truffeldressing

  • Hapjes
  • 15 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Zoete aardappel met Italiaanse vulling

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Deze gepofte zoete aardappels hebben een Italiaans tintje doordat ze gevuld zijn met Parmaham, pijnboompitten en pesto.

Caesar salade met pittige garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze salade heeft een twist! Normaal bevat caesar salade namelijk kip, maar in dit recept worden er garnalen gebruikt, erg lekker.

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Bloemkool gratin met kaas en noten

  • Bijgerecht
  • 20 min + 10 min
  • 2 personen
  • **

Bloemkool met een kaassausje onder een krokant laagje met noten.

Pasta boerenkoolpesto met rookworst

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool en rookworst.

Hartige aardappelwafels

  • Bijgerecht
  • 35 min
  • 7 stuks
  • **

Maak van je gerecht een echt kunstwerkje met deze smeuïge aardappelwafels als bijgerecht

Portobello met pompoen risotto

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 5 gratineren
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen

Gnocchi in pompoensaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus

Salade met biefstuk en asperges

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Spaghetti milanese

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Kip shoarma ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

1 2 3 4 5  Alles weergeven

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Burrito’s van kool
Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas