Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Parmezaanse kaas

Klassieke carpaccio
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing

Caesar salade
  • Salades
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Lekker recept voor de klassieke caesar salade met zelfgemaakte dressing en krokante knoflook croutons

Spaghetti bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor de lekkerste pasta bolognese met een smaakvolle saus op basis van gehakt, zonder pakjes en zakjes!

Kip parmezaan met pasta uit 1 pan
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Dit eenpansgerecht met pasta, kip en parmezaanse kaas heeft een lekkere krokante topping en is een makkelijk recept met weinig afwas!

Boerenkool risotto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami

Gnocchi roerbak met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

Gevulde champignons met truffelrisotto
  • Hapjes
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.

Salade met carpaccio en truffeldressing
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met deze feestelijke en snelle carpaccio salade tover je een instant smile tevoorschijn bij je tafelgenoten!

Bruschetta’s met biefstuk
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of te borrelen

Kip Parmezaan
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons

Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze smaakvolle couscous met braadworst is een gemakkelijke en gezonde avondmaaltijd en helemaal winterproof!

Gegratineerde knoflook champignons
  • Voorgerecht
  • 10 min + 5 min oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas

Gevulde tomaten met pesto risotto
  • Bijgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze gevulde tomaten met Italiaanse twist zijn een heerlijk hapje of bijgerecht.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3-5 personen
  • **

Oranje gnocchi gemaakt van zoete aardappel in een romige saus met spinazie.

Gevulde cherrytomaatjes met couscous
  • Hapjes
  • 25 min
  • 15-20 hapjes
  • **

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Pasta met truffel roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit pasta recept met champignons en truffel is echt genieten en super makkelijk te maken!

Recept zelfgemaakte pesto
  • Bijgerecht
  • 10 min
  • 70 gr
  • *

Recept voor ze lekkerste zelfgemaakte groene pesto met basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas, klaar in 10 minuten

Carpaccio in glaasje met truffeldressing
  • Hapjes
  • 15 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Zoete aardappel met Italiaanse vulling
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Deze gepofte zoete aardappels hebben een Italiaans tintje doordat ze gevuld zijn met Parmaham, pijnboompitten en pesto.

Caesar salade met pittige garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze salade heeft een twist! Normaal bevat caesar salade namelijk kip, maar in dit recept worden er garnalen gebruikt, erg lekker.

Risotto met witte asperges en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Bloemkool gratin met kaas en noten
  • Bijgerecht
  • 20 min + 10 min
  • 2 personen
  • **

Bloemkool met een kaassausje onder een krokant laagje met noten.

Pasta boerenkoolpesto met rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool en rookworst.

Hartige aardappelwafels
  • Bijgerecht
  • 35 min
  • 7 stuks
  • **

Maak van je gerecht een echt kunstwerkje met deze smeuïge aardappelwafels als bijgerecht

Portobello met pompoen risotto
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 5 gratineren
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×