Parmezaan (oftewel Parmigiano Reggiano) is een harde Italiaanse kaas met een bittere smaak. De kaas komt oorspronkelijk uit de streek Parma en wordt gebruik in heel veel Italiaanse gerechten. Het geeft je gerecht net dat beetje extra.
Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm
Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool. Met rookworst.
Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen
Een heerlijk voorgerechtje op basis van aubergine, mozzarella en tomatensaus. Een klassieker uit Italië.
Maak van je gerecht een echt kunstwerkje met deze smeuïge aardappelwafels als bijgerecht
Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen gegratineerd met Parmezaanse kaas uit de oven.
Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus
Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje
Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.
Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven
Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.
Een lekkere vegetarische maaltijd van smeuïge risottorijst met courgette en verse basilicum.
Super leuk voor een high tea of borrel: hartig deeg in de vorm van een roosje met parmaham, courgette en kaas.
Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola op een bagel.
Een lekkere snack of borrelhap maak je super makkelijk met deze gevulde pizzaballen
Met Halloween snel iets leuks op tafel zetten? Wat dacht je van deze gruwelijk lekkere gevulde paprika’s!
Dit Italiaanse recept maakte Roberto uit Tollo voor mij tijdens onze foodtour door Abruzzo
Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon, gecombineerd in een heerlijke salade.
De basis van een caesar salade aangevuld met avocado en zalm tot een heerlijke maaltijd
Super makkelijk en heerlijke vegetarische variant op de carpaccio gemaakt van tomaten
Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus