Recepten in 20 minuten

Recepten in 20 minuten

Snelle én lekkere recepten die binnen 20 minuten op tafel staan. Handig als je weinig tijd hebt om te koken of als geen zin hebt om lang in de keuken te staan voor je avondeten. Lekkere en simpele recepten zoals pasta met rode pesto, tonijnburgers of gnocchi in truffelsaus.

Wrap bowl met biefstuk
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 6 stuks
  • *

Geniet van onze super snelle gevulde wraps bowls met biefstuk. Met gekruide biefreepjes, paprika en ananas. Een eenvoudig te maken gerecht dat zowel lekker als voedzaam is, perfect voor drukke doordeweekse avonden.

Halloumi spies
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Deze vegetarische spies met halloumi kaas voor op de barbecue is ontzettend lekker. De kaas is perfect is om te grillen.

Watermeloen pizza’s
  • Ontbijt recept
  • 15 min
  • 6 stuks
  • *

Lekkere frisse en zomerse snack of traktatie van een plak watermeloen belegd met fruit en yoghurt.

Frambozen milkshake
  • Drankjes
  • 5 min
  • 2 milkshakes
  • *

Een frisse en zoete milkshake voor de warme dagen. Deze vegan variant met frambozen heb je in een handomdraai gemaakt en ga je vast heerlijk vinden!

Gevulde champignons met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven.

Bloemkoolcouscous met feta
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2-3 personen
  • *

Dit lekkere gerecht van bloemkoolcouscous, paprika en feta bevat veel groenten en is bovendien koolhydraatarm.

Venkelsalade met sinaasappel
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze salade met venkel en sinaasappel wordt op het eiland Sicilië veel gemaakt. Nog lekkerder met een romige burrata erbij.

Groente spiesen met kruiden dip
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Deze groente spiesen zijn lekker kruidig door de kruidenolie en hebben een frisse kruidendip om de groenten in te dippen.

Vegan groene pesto
  • Bijgerecht
  • 5 min
  • 1 kommetje
  • *

Pesto blijft een overheerlijke dip voor pasta’s, salades, op pizza of brood, maar wist je dat je ‘m ook heel makkelijk helemaal vegan kunt maken? Lees snel verder!

Tropische bananensplit
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijk klassiek dessert in een tropisch jasje met ananas, kokos en eventueel een scheutje likeur.

Salmorejo (koude Spaanse soep)
  • Voorgerecht
  • 20 min + 1 uur koelen
  • 4-6 personen
  • *

Het romige zusje van de populaire gazpacho: salmorejo. Een heerlijke koude Spaanse soep uit Andalusië met verse rijpe tomaten.

Zelfgemaakte limonade met watermeloen
  • Drankjes
  • 15 min
  • 6 glazen
  • *

Gezonde zelfgemaakte limonade op basis van fruit. Een heerlijk verfrissend drankje voor op een zomerse dag.

Ontbijtburgers
  • Ontbijt recept
  • 20 min
  • 2 stuks
  • *

Met deze bagel burger heb je een heerlijk stevig ontbijt en begin je de dag goed. Ook leuk voor Vaderdag.

Panzanella
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke frisse Italiaanse broodsalade met focaccia, tomaatjes, mozzarella en verse basilicum met een heerlijke makkelijke dressing.

Biefstukspies met salsa verde
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Deze gegrilde spiesen met biefstuk zijn lekker uit de pan of van de bbq. De salsa verde maakt het lekker fris en kruidig.

Souvlaki
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Een van de bekendste Griekse gerechten is de souvlaki. Dit recept is heerlijk van de bbq. Serveer het met tzatziki en eventueel een pitabroodje.

Salade met gerookte zalm en avocado
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Een frisse salade met gerookte zalm, romige avocado en frisse komkommer met een eenvoudige mosterd dille dressing. Lekker met walnoten.

Kiwi smoothie met avocado
  • Ontbijt recept
  • 10 min
  • 2 smoothies
  • *

Met deze smoothie heb je een kickstart van een ochtend, want hij zit boordevol vitamines. Extra lekker door de gele kiwi en de romige avocado.

Muhammara dip
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 1 schaaltje
  • *

Heerlijke dip uit het Midden-Oosten gemaakt van o.a. geroosterde paprika, walnoot en granaatappel. Lekker met flatbread of op een cracker en bovendien vegan.

Zelfgemaakte barbecuesaus
  • Bijgerecht
  • 5 min
  • 1 portie
  • *

In een paar minuten zet je deze heerlijke bbq saus op tafel met slechts 5 ingrediënten.

Tomatensalade met burrata
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 2 borden
  • *

Serveer deze mooie Italiaanse salade van verschillende soorten tomaat met een bol zachte burrata en je bent in heaven!

Mango ijs met kokos
  • Nagerecht
  • 15 min + 6 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Heerlijk romig zelfgemaakt ijs (zonder ijsmachine) met de tropische smaken van mango en kokos. De perfecte combinatie van frisse zomerse maken samen in één ijssmaak.

Vegan club sandwich
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 1 persoon
  • *

Een heerlijke vegan club sandwich met avocado en vegan mayonaise, kaas en kip.

Courgettesalade met feta
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Frisse salade van gegrilde courgette met tomaatjes, feta en een lekkere citroen-knoflook dressing.