10 x Hollandse pot
Het basisrecept voor deze heerlijke winterse hete bliksem stamppot met een frisse en zoete appels
Zelf pannenkoeken bakken? Met maar 4 ingrediënten kun je deze heerlijke pannenkoeken bakken, inclusief handige stap voor stap foto's. Het pannenkoekenbeslag is voor zowel zoete als hartige pannenkoeken.
Heerlijke snelle romige kipragout, die tevens ook heel makkelijk vegetarisch te maken is, in pasteibakjes
Makkelijk basisrecept om heerlijke smeuïge en smaakvolle hutspot te maken. Deze stamppot is op basis van aardappels, wortel en ui en wordt daarom ook vaak peen en uien genoemd.
Makkelijk basisrecept om zelf lekkere poffertjes te maken in een poffertjespan inclusief handige tips voor beginners.
Makkelijke basisrecept voor mosselen met groenten gekookt in witte wijn inclusief veel handige tips en stap voor stap foto’s
Makkelijk basisrecept voor Hollandse erwtensoep (ofwel snert) met rookworst, prei en schouderkarbonade, klaar in ca. 1,5 uur.
Deze klassieke Hollandse stamppot met rookworst mag niet ontbreken tijdens de winter. Lekker met appelmoes of gebakken spekjes.
Hét basisrecept om klassieke hachee te maken, een heerlijk zacht stoofvlees met o.a. uien, laurier en kruidnagels. Lekker met aardappelpuree en rode kool!
Asperges op traditionele wijze met ei, ham, aardappeltjes en botersaus inclusief tips om asperges te koken