Vind hier recepten met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, ze zijn geschikt voor iedereen die de basis kent van het koken.
Op zoek naar een heerlijk vegetarisch gerecht dat zowel indruk maakt als heerlijk smaakt? Probeer dan deze wellington met een vulling van o.a. zoete aardappel, een creatieve twist op de klassieke wellington. Dit recept combineert het knapperige van bladerdeeg met de zoetheid van zoete aardappel en een mix van verse groenten en kruiden. Het is perfect voor een feestelijke gelegenheid of kerstdiner.
Hoofdgerecht
40 min + 35 min oventijd
4 pers.
Hoofdgerecht
25 min
4 pers.
Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas
Bekijk receptDeze romige gele paprikasoep kan het hele jaar door gemaakt worden. Het is een eenvoudige, maar toch onwijs smaakvolle soep die je kan serveren als lunch of avondeten. Het lekkerst met een (warm) broodje ernaast en met wat plantaardige room en pitten als topping.
Voorgerecht
15 min + 20 min kooktijd
4 porties
Probeer mijn tiramisutaart met een krokante bodem, romige mascarponevulling en een laag van koffie-doordrenkte lange vingers. Dit eenvoudige, maar smaakvolle dessert is ideaal als afsluiter voor ieder etentje. Maar ook op een feestje lekker bij een kop koffie of thee.
Nagerecht
25 min + 30 min oventijd
10 pers.
Het populaire worstenbroodje kun je lekker zelf maken. Ideaal voor een feestje of om uit te delen! Wist je dat je worstenbroodjes heel gemakkelijk vegan kunt maken? Dit recept is inclusief plantaardige optie.
Tussendoortjes
20 min bereidingstijd + 15 min oventijd + 50 min rusttijd
18 worstenbroodjes