Libanees brood met groenten

Deze Libanese wraps zijn gevuld met een groenten mengsel van courgette, aubergine en paprika

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 3 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de courgette, paprika’s en aubergine in blokjes. Verhit een beetje olie in een grote pan. Bak de groenten hier in aan. Voeg de baharat kruiden toe, tomatenpuree en een scheutje water. Laat het mengsel 10 minuutjes pruttelen en roer af en toe om.

  2. Verwarm de wraps. Meng de fijngehakte munt met de yoghurt. Serveer de Libaneese wraps met het kruidige groentemengsel, amandelschaafsel, granaatappelpitten en de frisse yoghurt.

Heeft het gesmaakt?
105 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!