
Libanees brood met groenten
Deze Libanese wraps zijn gevuld met een groenten mengsel van courgette, aubergine en paprika
30 M
Ingrediƫnten: Libanees brood
Voor personen
-
6 Libaneese wraps of flatbread
-
1 courgette
-
1 aubergine
-
Handje geschaafde amandel
-
2 paprika's
-
1 theelepel baharat kruiden
-
100 gr granaatappelpitten
-
1 eetlepel tomatenpuree
-
scheutje water
-
170 gr dikke yoghurt ( plantaardig )
-
verse munt
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Libanees brood
-
Snijd de courgette, paprikaās en aubergine in blokjes. Verhit een beetje olie in een grote pan. Bak de groenten hier in aan. Voeg de baharat kruiden toe, tomatenpuree en een scheutje water. Laat het mengsel 10 minuutjes pruttelen en roer af en toe om.
-
Verwarm de wraps. Meng de fijngehakte munt met de yoghurt. Serveer de Libaneese wraps met het kruidige groentemengsel, amandelschaafsel, granaatappelpitten en de frisse yoghurt.
Heeft het gesmaakt?
109 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 320
- vet 12 gr
- verzadigd vet 2.5 gr
- koolhydraten 42 gr
- w.v. suikers 8 gr
- vezels 6 gr
- eiwit 10 gr
- zout 0.8 gr
Ook lekker