Ovenschotel recepten

Ovenschotel recepten

Deze ovenschotel recepten zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Terwijl de ovenschotel in de oven staat heb jij de keuken al opgeruimd en kun je zo aan tafel. Of je maakt een lekker toetje in de tussentijd! En je kunt alle kanten op, van ovenschotels met aardappels tot kip en pasta.

Koolrolletjes met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 35 oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk koolhydraatarm ovenrecept voor Chinese koolrolletjes in tomatensaus gevuld met gehakt

Drie kleuren groenteschotel
  • Bijgerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 3 tot 4 personen
  • *

Leuk om te serveren als bijgerecht: schijfjes tomaat, courgette en aardappel uit de oven

Pastaschelpen met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 2 tot 3 personen
  • *

Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus

Rösti ovenschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • *

Hollandse ovenschotel met gehakt en groenten onder een laagje van geraspte aardappel

Ravioli ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten

Lasagne kip pesto
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Hartige verwennerij. Kip en courgette combineren heerlijk met romige mascarpone en pesto in deze smakelijke lasagne. Perfect voor elk moment.

Ovenschotel met gehakt en brood
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 oventijd
  • 4 personen
  • *

Goed gevulde ovenschotel met gehakt, paprika en prei afgedekt met stokbrood gegratineerd met kaas

Italiaanse aardappelschotel
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Met deze heerlijke ovenschotel combineer je aardappelen, groente, vlees en Italie in één ovenschaal

Lasagne met asperges en kip
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke lente lasagne met laagjes gerookte kip, groene asperges en zelfgemaakte bechamelsaus

Ovenschotel met spitskool en rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Winterse ovenschotel met spitskool en paprika onder een laagje puree met rookworst

Frittata met spinazie en chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Frittata met spinazie, chorizo en tomaatjes uit de oven. Een smaakvolle en eenvoudige frittata. Perfect voor een snel en hartig gerecht!

Kabeljauw met paprika uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk recept voor vis met een krokant korstje uit de oven gecombineerd met een heerlijke kruidige saus van paprika en tomaat

Parmezaanse kip uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Maak ook deze lekkere Parmezaanse kip uit de oven. Heerlijke kipfilets uit de oven met een krokant korstje van panko en kaas in tomatensaus. Enjoy!

Macaroni met kipballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 A 5 PERSONEN
  • *

Macaronischotel uit de oven met courgette, champignons en licht pittige kipballetjes

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.

Jachtschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere alles in een ovenschotel met gehakt, champignons en aardappelpuree afgedekt met fris zoete appels

Mosterd ribkarbonade
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Bobotie met mango
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd