Deze ovenschotel recepten zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Terwijl de ovenschotel in de oven staat heb jij de keuken al opgeruimd en kun je zo aan tafel. Of je maakt een lekker toetje in de tussentijd! En je kunt alle kanten op, van ovenschotels met aardappels tot kip en pasta.
Heerlijk koolhydraatarm ovenrecept voor Chinese koolrolletjes in tomatensaus gevuld met gehakt
Leuk om te serveren als bijgerecht: schijfjes tomaat, courgette en aardappel uit de oven
Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus
Hollandse ovenschotel met gehakt en groenten onder een laagje van geraspte aardappel
Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten
Hartige verwennerij. Kip en courgette combineren heerlijk met romige mascarpone en pesto in deze smakelijke lasagne. Perfect voor elk moment.
Goed gevulde ovenschotel met gehakt, paprika en prei afgedekt met stokbrood gegratineerd met kaas
Met deze heerlijke ovenschotel combineer je aardappelen, groente, vlees en Italie in één ovenschaal
Heerlijke lente lasagne met laagjes gerookte kip, groene asperges en zelfgemaakte bechamelsaus
Winterse ovenschotel met spitskool en paprika onder een laagje puree met rookworst
Frittata met spinazie, chorizo en tomaatjes uit de oven. Een smaakvolle en eenvoudige frittata. Perfect voor een snel en hartig gerecht!
Heerlijk recept voor vis met een krokant korstje uit de oven gecombineerd met een heerlijke kruidige saus van paprika en tomaat
Maak ook deze lekkere Parmezaanse kip uit de oven. Heerlijke kipfilets uit de oven met een krokant korstje van panko en kaas in tomatensaus. Enjoy!
Macaronischotel uit de oven met courgette, champignons en licht pittige kipballetjes
Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.
Lekkere alles in een ovenschotel met gehakt, champignons en aardappelpuree afgedekt met fris zoete appels
Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.
In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel