Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Terwijl het gerecht in de oven staat heb jij de keuken al opgeruimd en kun je zo aan tafel. En je kunt alle kanten op, van ovenschotels met aardappels tot kip en pasta.
Een heerlijk kruidig gerecht van gehakt in tomatensaus met aubergine uit de oven
Super simpel maar heerlijk recept met veel groenten en zalm met pistachekorst
Dit bijgerecht is erg lekker voor bij het kerstdiner. De brie smelt heerlijk over de witlof en de cranberry’s geven een zoet-zure smaak.
Deze kip is gemarineerd met balsamicoazijn, sinaasappel en cranberry voor een heerlijk hoofdgerecht tijdens het Kerstdiner.
Makkelijke ovengerecht van gehakt met boontjes onder een laagje gegratineerde aardappeltjes
Deze romige ovenschotel met ui en spek is een variant op de aardappel anders
Makkelijke ovenschotel op basis van quinoa met een smaakvolle Oosterse saus
Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video
Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!
Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.
Vegetarische ovenschotel uit Mallorca met laagjes van gegrilde groenten en aardappeltjes in tomatensaus
Ideaal gerecht van aardappels, vlees en groente uit de oven om op tafel te zetten als er gasten mee-eten.
Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg
Deze ovenschotel met courgette cannelloni gevuld met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk en koolhydraatarm
Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten
Alle ingrediënten van een salade caprese gecombineerd in een lekkere ovenschotel met pasta
Makkelijke aardappelschotel met gehakt en verschillende groenten onder een laagje gegratineerde kaas.
Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten
Deze ovenschotel met pasta, gehaktballetjes en broccoli valt bij (bijna) iedereen in de smaak
Gehakt met snijbonen en tomaat onder een laagje aardappelpuree met een Indiase twist