Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde eieren

De klassieker op elk feestje of tijdens pasen: gevulde eieren met kerrie en bieslook. Super makkelijk om zelf te maken met dit recept

Ingrediënten

Bereiding

 Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk.

 Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng goed door elkaar. Doe het mensgel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi met wat bieslook.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.