Ga naar de inhoud
Gevulde eieren

Gevulde eieren

De klassieker op elk feestje of tijdens pasen: gevulde eieren met kerrie en bieslook. Super makkelijk om zelf te maken met dit recept.

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept Glutenvrij recept Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • Snufje paprikapoeder
  • Snufje kerriepoeder
  • Verse bieslook

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de eieren in ca. 10 minuten hard.


  2. Spoel ze daarna af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden.


  3. Haal het eigeel met een vorkje of mesje eruit en doe dit in een kommetje. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk. 


  4. Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng goed door elkaar. Doe het mengsel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi met wat bieslook.