Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Herfstpasta met paddestoelen

Pasta met paddestoelen, spekjes en walnoot in een romige saus met een Marokkaans tintje. 

Ingrediënten
300 gr pasta
400 gr paddestoelen
1 eetl ras el hanout/ Marokkaanse kruiden
Snufje peper
250 ml kookfinesse
50 gr walnoten
50 gr uitgebakken spekjes
1 eelt boter
3 bosuitjes, in ringetjes
 
Bereiding
Snijd de paddestoelen in stukjes. Verhit de boter in de pan en bak de paddestoelen aan. Bestrooi met de Marokkaanse kruiden en wat peper. Voeg daarna de room, walnoten en spekjes al roerend toe. Laat nog 3 minuutjes zachtjes doorverwarmen en voeg op het laatst de bosuitjes toe. Kook de pasta volgens de verpakking gaar en giet af. Serveer de pasta samen met de paddestoelensaus. Lekker met wat rucola.
 

 

 

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×