Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Herfstpasta met paddestoelen

Pasta met paddestoelen, spekjes en walnoot in een romige saus met een Marokkaans tintje. 

Ingrediënten
300 gr pasta
400 gr paddestoelen
1 eetl ras el hanout/ Marokkaanse kruiden
Snufje peper
250 ml kookfinesse
50 gr walnoten
50 gr uitgebakken spekjes
1 eelt boter
3 bosuitjes, in ringetjes
 
Bereiding
Snijd de paddestoelen in stukjes. Verhit de boter in de pan en bak de paddestoelen aan. Bestrooi met de Marokkaanse kruiden en wat peper. Voeg daarna de room, walnoten en spekjes al roerend toe. Laat nog 3 minuutjes zachtjes doorverwarmen en voeg op het laatst de bosuitjes toe. Kook de pasta volgens de verpakking gaar en giet af. Serveer de pasta samen met de paddestoelensaus. Lekker met wat rucola.
 

 

 

 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×