Falafel met couscous salade
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • *

Falafelballetjes combineren perfect bij deze lekkere kruidige couscoussalade met aubergine, serveer met wat brood en yoghurt voor een feestmaal!

Hartige Mexicaanse bladerdeeg flappen
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Een lekkere hartige snack van krokant bladerdeeg met een vegetarische vulling van groenten en zure room

Mini chocolade muffins
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze mini chocolade muffins gemaakt met maar 6 ingredienten eet je in één hap op! Ideaal om uit te delen of te trakteren.

3 lekkere en makkelijke recepten in 10 minuten + tips!
  • 05-09-2019
  • 3 reacties
  • Sandra

Soms heb je echt geen tijd of zin om te koken. Geen nood! In deze blog deel ik 3 lekkere ideetjes en handige tips voor een super snelle én lekkere maaltijd. 

Stap voor stap bruschetta’s maken + 3 recepten
  • 02-09-2019
  • 1 reactie
  • Sandra

Bruschetta’s zijn lekkere knapperige Italiaanse broodjes die je kunt beleggen met verschillende ingrediënten. In deze blog leg ik stap voor stap uit hoe je ze maakt en geef ik 3 lekkere ideetjes voor toppings. 

Zelfgemaakte romesco saus
  • Bijgerecht
  • 10 min
  • 1 portie
  • *

Maak in een paar minuten deze heerlijke Spaanse dip op basis van noten en geroosterde paprika

Gado gado salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Frisse vegetarische salade met sperziebonen, komkommer en ei gecombineerd met een lekkere romige pindadressing en krokante gebakken uitjes

Ijskoude salted caramel cocktail met Licor 43 Orochata
  • 26-08-2019
  • 12 reacties
  • Sandra

Ik vertel je alles over de nieuwe Licor 43 Orochata en deel het recept voor een super lekkere salted caramel cocktail met koffie in deze blog. En ik ben op zoek naar mensen die ook aan de slag willen gaan met deze Spaanse likeur! 

Griekse quinoa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • *

Gezonde en lekkere quinoa salade met komkommer, feta en paprika geserveerd met pitabrood en knoflooksaus

Appels in spek van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 15 min + 10 min grillen
  • 2 stuks
  • *

Een lekkere combi van zoete appels omwikkeld met knapperig zout spek en een rokerige smaak van de BBQ

3 x lekkere variaties op een toastje met Boursin
  • 23-08-2019
  • 4 reacties
  • Sandra

Een toastje met kruidenroomkaas mag niet ontbreken tijdens een borrel of feestje. Maar hoe kun je deze klassieke combi nu nog spannender en leuker maken? In deze blog 3 lekkere ideetjes én ik zoek fans die aan de slag willen gaan met de nieuwe Boursin Zacht & Romig.

3 handige tips om gebak perfect uit de vorm te krijgen
  • 21-08-2019
  • 2 reacties
  • Sandra

Wie kent niet die frustratie van een perfect gebakken cake die vervolgens niet de bakvorm uit komt. Met deze handige en praktische tips is dat verleden tijd!

Hoe kook je de lekkerste mosselen?
  • 20-08-2019
  • 10 reacties
  • Sandra

 Wil je aan de slag gaan met het koken van mosselen, lees dan eerst deze 6 handige en essentiële tips! Zoals hoe maak je mosselen schoon, en hoe lang kook je mosselen? En ik deel een aantal lekkere bereidingswijzen zoals mosselen op Thaise wijze of op klassieke wijze.

Komkommer hapjes met tonijnsalade
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 12 stuks
  • *

Met dit recept heb je snel een lekker hapje van plakjes komkommer met zelfgemaakte tonijnsalade op tafel

Bosvruchten smoothie
  • Ontbijt recept
  • 5 min
  • 2 glazen
  • *

Heerlijke frisse en fruitige smoothie met yoghurt, banaan en vers fruit

Bruschetta met tomaten
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Hét recept voor klassieke bruschetta's met tomaten en basilicum op een krokant broodje. Dit hapje valt bij iedereen in de smaak.

Flammkuchen deeg
  • Bijgerecht
  • 15 min + 45 min rijzen
  • 4 stuks
  • *

Met dit basisrecept voor flammkuchendeeg maak je een perfecte en knapperige bodem voor al je toppings

Abrikozen muffins
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Luchtige muffins gemaakt zonder boter met stukjes abrikoos en amandel, een perfect gebakje voor op een feestje of voor bij de high tea

Marokkaans gevulde taco's
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Zachte taco’s gevuld met wortel en een lekker vegetarisch mengsel met een Marokkaanse twist van kikkererwten en abrikoos.

Venkelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een lekker romige soep met anijsachtige smaak op basis van verse venkel en aardappel die binnen een half uurtje op tafel staat.

5 praktische tips om milieubewuster te koken en te eten
  • 06-08-2019
  • 5 reacties
  • Sandra

Eten doen we welke dag. En met deze handige en duurzame tips kun je (soms met een kleine aanpassing) al veel verschil maken voor het milieu door op te letten bij het kopen, bereiden of hergebruiken van voedsel. 

Pasta met zalm en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus, echt een perfecte combinatie!

Oosterse kipkluifjes uit de oven
  • Bijgerecht
  • 10 min + 30 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Een lekker hapje van sticky kipkluifjes, met ketjap en knoflook gemarineerd. Leuk voor bij de rijsttafel of als borrelhapje in het weekend of op een feestje. Dat valt zeker in de smaak!

Pastaschotel met salami
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschotel met pasta, groenten en salami uit de oven is een heerlijke maaltijd die lekker veel smaak heeft en bovendien romige mozzarella