Vlammetjes
  • Hapjes en snacks
  • 50 min
  • 28 mini's
  • *

Deze populaire gefrituurde snacks hebben een pittige vulling van gehakt en sambal.

Prikkers met meloen en garnaal
  • Hapjes en snacks
  • 15 min
  • 10 stuks
  • *

Dit makkelijk tapas hapje combineert de zoete smaak van meloen met garnaal en basilicum

Komkommer en geitenkaas hapjes
  • Tussendoortjes
  • 15 min
  • 10 hapjes
  • *

Gezonde en frisse hapjes van komkommer met romige geitenkaas, walnoten en zongedroogde tomaat

Glutenvrij bananenbrood met pindakaas
  • Tussendoortjes
  • 15 min + 60 min oventijd
  • 12 plakken
  • *

Dit licht zoete bananenbrood is gemaakt met amandelmeel en is daarom glutenvrij! Heerlijk met een vleug pindakaas en stukjes cacao nibs.

Pizza met perzik en ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min oventijd
  • 2 pizza's
  • *

Zomerse pizza met plakjes perzik op een laagje romige ricotta met gekarameliseerde ui

Vegetarische roti met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Deze vegetarische variant op de populaire Surinaamse roti is heerlijk gekruid.

Wentelteefrolletjes met aardbeien
  • Ontbijt recept
  • 45 min
  • 12 stuks
  • *

Dit heerlijke verwenontbijtje van wentelteefjes opgerold met roomkaas en aardbeien is perfect voor in het weekend!

Slaschuitjes met kip cashew
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Deze schuitjes gevuld met een mengsel van kip en cashewnoten is een heerlijke lichte maaltijd of lunch

Rosbief rolletjes van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 15 min + 30 min marineren
  • 5 stuks
  • *

Gemarineerde lapjes vlees gevuld met paprika die maar een paar minuten op de BBQ hoeven

3 kleuren ijscake met bosvruchten
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur vriezer
  • 12 plakken
  • *

Deze cake is heel makkelijk te maken en bestaat uit ijs met frambozen, blauwe bessen en witte chocolade

Mexicaanse couscous salade
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Kruidige couscous met een Mexicaanse twist van mais en avocado.

Vegan pannenkoeken + boter, kaas en eieren vervangen
  • 30-07-2018
  • 14 reacties
  • Sandra

Ik word me steeds meer bewust van de gevolgen van het eten van dierlijke producten. Niet alleen vlees, maar ook andere ingrediënten zoals eieren en melk. En ik zeg niet dat dit opeens heel slecht is of dat ik nu vegetariër of vegan word maar ik vind het wel interessant om me hier in te verdiepen.

Risotto met mango en rode peper
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Deze tropische risotto met een spicy bite is heerlijk met een gebakken visje of salade.

Frisse citroenmousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 glaasjes
  • *

Deze luchtige mousse met citroensmaak maak je eenvoudig met deze 5 ingredienten

Kipspiesjes met gazpacho dip
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 6 hapjes
  • *

De Spaanse gazpacho is een heerlijke en frisse dip voor de gekruide kipspiesjes

Kip ketjap salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Deze heerlijke maaltijdsalade met sperziebonen en gemarineerde kip kun je ook makkelijk vegetarisch maken.

Camping-proof: one pot pasta bolognese met worst
  • 24-07-2018
  • 0 reacties
  • Sandra

Koken op de camping kan een uitdaging zijn, maar ook heel leuk! Daarom deel ik in deze blog een recept uit 1 pan, dus weinig afwas en makkelijk te maken met weinig middelen. Helemaal camping-proof dus!

Bloemkool fritters
  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 12 stuks
  • *

Deze lekkere bloemkoolkoekjes zijn lekker als lunch of bijgerecht en ideaal voor kids om extra groenten binnen te krijgen

Thaise quinoa salade
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Deze maaltijd salade met quinoa heeft een Thaise twist door de frisse dressing en koriander

Aardbeienvlaai met banketbakkersroom
  • Bakrecept
  • 60 min + 30 oventijd + rijzen en afkoelen
  • 12 personen
  • *

Deze vlaai met een romige vulling van banketbakkersroom en verse aardbeien is niet al te zoet en heerlijk op een zomerse dag

Pasta pesto salade met kip
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse salade met pesto en gerookte kip is lekker als lunch of lichte maaltijd

Vegetarische mini saucijzenbroodjes
  • Tussendoortjes
  • 30 min + 25 oventijd
  • 18 stuks
  • *

Deze vegetarische mini saucijzenbroodjes zonder vlees hebben een heerlijke vulling van linzen en champignons

Gevulde kip met ananas van de BBQ
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze krokante kipfilets van de barbecue hebben een romige maar pittige vulling.

Zoete aardappel pakketjes van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 25 min + 25 min baktijd
  • 2 pakketjes
  • *

Een hele zoete aardappel poffen duurt lang op de BBQ, dus maak er daarom deze pakketjes van met heerlijke smaken.