Spaghetti met pesto en gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Sla wraps met vega balletjes en satésaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Een lichte maaltijd met een Oosterse twist van zelfgemaakte pindasaus.

Pita met linzenkoekjes en muntsaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 6 broodjes
  • *

Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus

Ovenschotel met aardappel en falafel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • *

Vegetarische ovenschotel met puntpaprika en balletjes falafel en een romige saus

Thaise massaman curry met kip en broccoli in 25 minuten
  • 04-03-2018
  • 7 reacties
  • Sandra

Laatst kon je op mijn blog al lezen over de verschillende Thaise curries en hun smaken zoals de rode en groene curry. En in deze nieuwe blog wil ik het graag hebben over mijn favoriete curry, namelijk de massaman curry! En uiteraard deel ik een lekker recept hiermee.

Pannenkoekjes met Hüttenkäse
  • Ontbijt recept
  • 35 min
  • 12 stuks
  • *

Heerlijke gezonde pannenkoekjes met stukjes appel die lekker fris smaken door de cottage cheese

Kleurrijke kip tandoori bowl
  • 02-03-2018
  • 2 reacties
  • Sandra

Bowls zijn helemaal hip! Je hebt ze in allerlei soorten, maten en smaken. Zo kun je de dag bijvoorbeeld beginnen met een smoothiebowl en lunchen met een noedelbowl. En in deze blog deel ik het recept van één van mijn favoriete bowls, namelijk met kip tandoori!

Hartige taart met groenterolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 37 min
  • 3-4 personen
  • *

Krokante quiche van croissantdeeg met ricottavulling en rolletjes van courgette en wortel.

Bladerdeegbakjes met room
  • Bakrecept
  • 25 min + 18 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze krokante bakjes ban bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom zijn een heerlijk zoet hapje voor bij de koffie of thee.

Portobello met couscous
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 6 stuks
  • *

Vegetarisch gerecht van grote champignons gevuld met couscous, aubergine en geitenkaas.

Jachtschotel met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 personen
  • *

Van deze heerlijke traditionele ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Banketbakkersroom maken + video
  • 24-02-2018
  • 1 reactie
  • Sandra

Banketbakkersroom is een dikke room die heerlijk zoet is en naar vanille smaakt. Hij wordt vaak gebruikt in soesjes, taart, tompoezen en puddingbroodjes. Ik ben er dol op! En ik laat nu zien hoe je hem heel makkelijk zelf maakt met maar 5 ingrediënten en met stap voor stap video.

Gevulde croissants
  • Ontbijt recept
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Deze croissants zijn gevuld met twee varianten hartige vulling en zijn perfect voor bij de lunch of brunch.

Ravioli lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 2-3 personen
  • *

Lasagne bolognese kennen we allemaal, maar maak ook eens deze variant met laagjes gevulde ravioli met maar 6 ingrediënten.

Mini tarte tatin met mango
  • Nagerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Deze taartjes met fruit worden op de kop gebakken en zijn heerlijk met een bolletje ijs en/of slagroom

Broodje caprese met parmaham
  • Lunch recept
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

Rode curry met kipballetjes in 25 minuten + alles over Thaise curries
  • 18-02-2018
  • 5 reacties
  • Sandra

Curry is er in veel verschillende soorten en smaken en is voornamelijk afkomstig uit de Aziatische keuken. Zo heb je bijvoorbeeld Tandoori uit de Indiase keuken en Laksa uit Singapore. Maar deze keer ga ik het hebben over de verschillende Thaise curries en laat ik zien hoe je hier heel makkelijk een lekker maaltje mee kan maken, ook in de Hollandse keuken.

Vegetarische cannelloni
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • *

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

LeukeRecepten magazine 2018 update + voorverkoop voor €3,99
  • 18-02-2018
  • 14 reacties
  • Sandra

Mocht je het nog niet gehoord of gelezen hebben? Eind maart 2018 komt een nieuw LeukeRecepten magazine in de winkels te liggen. Dit is de tweede uitgave die weer bomvol staat met meer dan 70 heerlijke recepten.

Schnitzel caprese met courgetti
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • *

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Mexicaanse huaraches met salsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 porties
  • *

De pizzabodem gemaakt van maismeel is de perfecte basis voor lekkere toppings zoals refried beans, salsa en avocado.

Toad in the hole
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Dit typisch Brits gerecht bestaat uit knapperige worstjes verpakt in een deeg van yorkshire pudding

Grieks pannetje met pitabrood, feta en tzatziki
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit pannetje met Griekse invloeden is een ideale doordeweekse maaltijd

Valentijn cupcakes met jam
  • Bakrecept
  • 40 min + 20 oventijd + afkoelen
  • 12 stuks
  • *

Deze romantische cupcakes met witte chocolade botercreme hebben een verrassing van binnen