Vis recepten

Vis recepten

Heerlijke recepten met vis en zeevruchten uit de oven, pan of bbq. Een lekker gegrilde witvis of vispannetje. Je vindt hier voorgerechten en hoofdgerechten zoals zalm uit de oven, paella met garnalen, ovenschotel met tonijn of krabsalade. Maar denk ook eens aan mosselen of coquilles!

Bruschetta’s met zalm
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Krokante gegrilde ciabatta brood met een frisse topping van roomkaas, komkommer en zalm. Lekker bij de borrel.

Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 6 personen
  • **

Maak indruk met kerst of oud op nieuw met deze chique amuse van coquille met krokante pancetta

Zalmrollade met groene asperges
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • ***

Een feestelijk hoofdgerecht voor kerst of tijdens een diner van opgerolde zalm met ricotta, dille en asperges en een crunch van hazelnoot

Zalmcocktail met avocado
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijk voorgerecht met zalm, avocado en komkommer en bovendien lactosevrij en koolhydraatarm.

Garnalencocktail
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Frisse garnalencocktail in een glaasje met een makkelijke zelfgemaakte dressing en partjes sinaasappel.

Garnalentartaar met ananas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 2 stuks
  • **

Deze tartaar is een heerlijk fris voorgerecht door de combinatie van ananas, limoen samen met garnaal

Tonijn tataki met sesamkorstje
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Verse tonijn met een jasje van sesam geserveerd met komkommerlinten en avocadocreme

Garnalen in knoflook (gambas al ajillo)
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 schaaltjes
  • *

Een heerlijk tapasgerecht met garnalen, knoflook en naar smaak chilipeper. Dit Spaanse basis gerecht is lekker als borrelhapje.

Oosterse roerbak met vis
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Lekker veel geroerbakte groenten geserveerd met Oosters gemarineerde stukjes vis, lekker met rijst

Noedels in kokossaus met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit noedelrecept is een heerlijke combinatie van kokos, limoen en rode peper geserveerd met een stukje gebakken zalm

Risotto met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke smeuïge risotto met tomaat en gebakken garnalen met optioneel een lekkere spicy touch

Vis met sesamkorst
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Vis in een krokante korst van sesam met een Oosterse twist, door de korst blijft de vis lekker mals en niet droog

Paella kroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje

Kabeljauw met olijventapenade
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 12 stuks
  • **

Heerlijke tapashapje van stukjes gebakken kabeljauw met olijventapenade en serranoham

Pizza met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 2 stuks
  • **

Pizza met een romige laag mascarpone, rode ui en gerookte zalm, klinkt dat niet heerlijk!

Filodeegtaartjes met zalm
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 9 stuks
  • **

Lekkere krokante filodeegbakjes gevuld met frisse ricotta en gerookte zalm. Een lekker hapje voor op een feestje of bij een high tea of lunch

Zalm met sinaasappel uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Wist je dat zalm heerlijk smaakt in combinatie met sinaasappel, probeer het in dit makkelijke recept uit de oven

Vis met citroen uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker en makkelijk recept voor vis uit de oven met de frisse smaak van citroen en peterselie, lekker met wat aardappeltjes en een salade

Tjap tjoy
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Maak nu makkelijk thuis dit lekkere verse Chinese groenterecept met ingrediënten uit de supermarkt.

Garnalenkroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 50 min + 45 min wachten
  • 12 stuks
  • **

Bij een gezellig avondje horen deze lekkere tapasnhapjes van kroketjes gevuld met een romige ragout met garnalen. Nu makkelijk zelf gemaakt met dit recept.

Preischotel met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke ovenschotel van laagjes aardappel, prei en zalm in een romige saus gegratineerd met kaas

Wraprolletjes met zalm
  • Lunch recept
  • 25 min + opstijven
  • 24 stuks
  • *

Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea

Blini met zalm
  • Voorgerecht
  • 40 min + 30 min wachten
  • 20 stuks
  • **

Maak zelf deze lekkere blini hapjes. Kleine pannenkoekjes met een topping van frisse room en zalm. Leuk om te serveren met Kerst of oud en nieuw!

Tonijntartaar met balsamico
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Mooi voorgerecht voor je diner: tartaar van rauwe tonijn met ricotta, balsamico en pijnboompitten. Een lekkere combi van romige, hartige en krokante smaken op 1 bord.