Vis en zeevruchten

Heerlijke vis recepten en zeevruchten voor in de pan, oven of BBQ. Voorgerechten en hoofdgerechten met vis zoals zalm met pesto, garnalencocktail, kabeljauw in filodeeg en nog veel meer. Maar ook mosselen en coquilles.

Spaghetti puttanesca
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Het perfecte gerecht dat je met voorraadkast ingrediënten snel op tafel kan zetten en met seizoensingrediënten nóg lekkerder kan maken. Klaar in 25 minuten.

Forel van de bbq met appel salsa
  • Hoofdgerecht
  • 20-40 min
  • 2 personen
  • **

Deze hele vis van de BBQ smaakt heerlijk in combinatie met de frisse appel salsa. Makkelijk te bereiden en groots smaakeffect.

Zalm met pesto en groenten
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Makkelijke maaltijd met zalm en een Italiaanse twist die je in een paar minuutjes gemaakt hebt en waarbij de oven vervolgens het werk doet.

Zalmrolletjes met komkommer
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 10 stuks
  • *

Lekker hapje van zalm met komkommer gevuld met een frisse roomkaasvulling en een crunch van walnoot.

Noedelsoep met garnalen
  • Voorgerecht
  • 10 min + 10 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke kokos noedelsoep met garnalen, taugé en rijstnoedels. Glutenvrij en klaar in slechts 20 minuten.

Nasi met pittige garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Kruidige rijst met knapperige taugé en in sambal gebakken garnalen. Lekker met bosuitjes. Klaar in 30 minuten.

Knapperige filodeeg pizza met zalm
  • Hapjes en snacks
  • 15 min
  • 2 stuks
  • *

Een leuk hapje om te serveren tijdens een borrel. Een krokante bodem van filodeeg belegd met gerookte zalm, mascarpone en geroosterde pijnboompitjes.

Bruschetta’s met zalm
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Krokante gegrilde ciabatta brood met een frisse topping van roomkaas, komkommer en zalm. Lekker bij de borrel.

Zalmrollade met groene asperges
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • ***

Een feestelijk hoofdgerecht voor kerst of tijdens een diner van opgerolde zalm met ricotta, dille en asperges en een crunch van hazelnoot

Zalmcocktail met avocado
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijk voorgerecht met zalm, avocado en komkommer en bovendien lactosevrij en koolhydraatarm.

Garnalencocktail
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Frisse garnalencocktail in een glaasje met een makkelijke zelfgemaakte dressing en partjes sinaasappel.

Garnalentartaar met ananas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 2 stuks
  • **

Deze tartaar is een heerlijk fris voorgerecht door de combinatie van ananas, limoen samen met garnaal

Garnalen in knoflook (gambas al ajillo)
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 schaaltjes
  • *

Een heerlijk tapasgerecht met garnalen, knoflook en naar smaak chilipeper. Dit Spaanse basis gerecht is lekker als borrelhapje.

Oosterse roerbak met vis
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Lekker veel geroerbakte groenten geserveerd met Oosters gemarineerde stukjes vis, lekker met rijst

Noedels in kokossaus met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit noedelrecept is een heerlijke combinatie van kokos, limoen en rode peper geserveerd met een stukje gebakken zalm

Risotto met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke smeuïge risotto met tomaat en gebakken garnalen met optioneel een lekkere spicy touch

Vis met sesamkorst
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Vis in een krokante korst van sesam met een Oosterse twist, door de korst blijft de vis lekker mals en niet droog

Paella kroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje

Zalm met sinaasappel uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Wist je dat zalm heerlijk smaakt in combinatie met sinaasappel, probeer het in dit makkelijke recept uit de oven

Vis met citroen uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker en makkelijk recept voor vis uit de oven met de frisse smaak van citroen en peterselie, lekker met wat aardappeltjes en een salade

Tjap tjoy
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Maak nu makkelijk thuis dit lekkere verse Chinese groenterecept met ingrediënten uit de supermarkt

Preischotel met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke ovenschotel van laagjes aardappel, prei en zalm in een romige saus gegratineerd met kaas

Wraprolletjes met zalm
  • Lunch
  • 25 min + opstijven
  • 24 stuks
  • *

Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea

Blini met zalm
  • Voorgerecht
  • 40 min + 30 min wachten
  • 20 stuks
  • **

Maak zelf deze lekkere blini hapjes. Kleine pannenkoekjes met een topping van frisse room en zalm. Leuk om te serveren met Kerst of oud en nieuw!