Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Varkensvlees

Pizza broodjes

  • Hapjes
  • 15 min + 10 min
  • 8 stuks
  • *

Snelle en kleine variant op de pizza met salami en mozzarella.

Bladerdeegbroodjes met pizza vulling

  • Hapjes
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Een heerlijke knapperige snack met een vulling van salami en mozzarella.

Pita pizza met chorizo en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 min oventijd
  • 5 stuks
  • *

Maak deze hartige minipizza’s uit de oven van pitabroodjes met courgette, tomaat, chorizo en geitenkaas

Broodje gepocheerd ei

  • Lunch
  • 25 min
  • 4 stuks
  • **

Dit broodje met spinazie, bacon en ei is een smakelijke (paas)lunch

Ham kaas croissants met ei

  • Ontbijt
  • 25 min + 12 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Deze croissants gevuld met roerei en ham zijn heerlijk bij het (paas)ontbijt

Loempia’s uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 18 oventijd
  • 18 stuks
  • **

Heerlijke krokante zelfgemaakte loempia’s die niet uit de frituur komen maar uit de oven

2 x gevulde croissants

  • Ontbijt
  • 20 min
  • 4 stuks
  • **

Deze croissants zijn gevuld met twee varianten hartige vulling en zijn perfect voor bij de lunch of brunch.

Broodje caprese met parmaham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

Schnitzel caprese met courgetti

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • **

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Koolrabi ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze winterse ovenschotel met appel, spek en koolrabi is echt comfortfood

Wraprolletjes met meloen

  • Hapjes
  • 25 min + 1 uur wachten
  • 8 wraps
  • **

Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.

Salade met gerookte kip en spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse maaltijdsalade met kip, spek, mozzarella en appel is een een lekkere lunch of een licht hoofdgerecht om het nieuwe jaar mee te beginnen

Snijbonensoep met courgette

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Pasta boerenkoolpesto met rookworst

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool en rookworst.

Broccolistamppot met gepaneerde speklapjes

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Smeuïge stamppot van broccoli en aardappels met speklapjes met krokant korstje

Zuurkoolstamppot met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • **

Winterse kost van zuurkoolstamppot met een frisse twist van ananas en krokante spekjes

Hutspot met pittige rookworst roerbak

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Hollandse kost met een pittige twist van rode peper en ketjap

Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Deze geroosterde sneetjes brood met Hüttenkäse, cherrytomaatjes, rucola en serranoham zijn geschikt als lunch of snelle avondmaaltijd

2 x mozzarella hapjes

  • Hapjes
  • 10 min
  • 18 hapjes
  • *

Super feestelijke hapjes met mozzarella en gerookte zalm of parmaham die binnen 10 minuten op tafel staan!

Varkenshaas met spek en appel

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Makkelijk kerstrecept van malse varkenshaas in een krokant jasje van spek met appel uit de oven

Witlofstamppot met appel

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke winterse stamppot met gebakken spekjes en zoete appel

Kerstkrans van cocktail worstjes

  • Lunch
  • 40 min
  • 1 krans
  • **

Hoe leuk staat dit op de kerst tafel? Deze krans van bladerdeeghapjes, gevuld met cocktailworstjes is perfect als lunch of hapje tijdens de feestdagen.

Gegratineerde groene asperges

  • Bijgerecht
  • 20 min + 5 min gratineren
  • 3 personen
  • *

Een heerlijk bijgerecht voor het kerstmenu dat heerlijk smaakt bij een stukje vlees of vis

Mini zuurkooltaartjes

  • Lunch
  • 25 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Kleine hartige taartjes met zuurkool en rookworst, een heerlijke winterse combi.

Gevulde aardappeltjes met bosui en bacon

  • Bijgerecht
  • 30 min + 10 oventijd
  • 16 stuks
  • **

Deze met roomkaas en bacon gevulde aardappeltjes zijn erg lekker als bijgerecht tijdens het kerst diner of als lekker hapje tijdens de feestdagen.

1 2 3 ... 11 Volgende Alles weergeven

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal