Parmezaan (oftewel Parmigiano Reggiano) is een harde Italiaanse kaas met een bittere smaak. De kaas komt oorspronkelijk uit de streek Parma en wordt gebruik in heel veel Italiaanse gerechten. Het geeft je gerecht net dat beetje extra.
Deze lekkere Italiaanse maaltijdsoep is gevuld met veel verschillende groenten, pasta en bonen
Deze makkelijke basis frittata is vegetarisch, koolhydraatarm en je kunt hem in de oven of op het fornuis maken.
Hoe maak je risotto? Veel mensen denken dat het lastig is, maar met dit basisrecept en handige tips maak je makkelijk zelf de lekkerste risotto.
Lekker recept voor de klassieke caesar salade met zelfgemaakte dressing en krokante knoflook croutons
Makkelijk recept voor de lekkerste pasta bolognese met een smaakvolle saus op basis van gehakt, zonder pakjes en zakjes!
Dit vrolijke vegetarische lente recept van gegrilde asperges met geroosterde aardappels en ei is een echte aanrader.
Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami
Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons
Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.
Met deze feestelijke en snelle carpaccio salade tover je een instant smile tevoorschijn bij je tafelgenoten!
Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of om lekker te borrelen.
Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons
Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas.
Deze gevulde tomaten met Italiaanse twist zijn een heerlijk hapje of bijgerecht.
Heerlijke oranje gnocchi gemaakt van zoete aardappel in een romige spinaziesaus. Maak de gnocchi zelf met mijn basisrecept.
Het perfecte gezonde tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke couscous op smaak gebracht met pesto.
Dit pasta recept met champignons en truffel in een heerlijke roomsaus is echt genieten en super makkelijk te maken.
Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.
Deze gepofte zoete aardappels hebben een Italiaans tintje doordat ze gevuld zijn met Parmaham, pijnboompitten en pesto.
Deze luxe en uitgebreide variant op de caesar salade met garnalen en tomaatjes is een complete maaltijd!
Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm
Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool. Met rookworst.
Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen