Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Koolhydraatarme pannenkoekjes
  • Ontbijt recept
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze lekkere luchtige pannenkoekjes zijn gemaakt op basis van amandelmeel en huttenkase, lekker en tevens koolhydraatarm en glutenvrij!

Tortellini met paprikasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Een lekker pasta gerecht met tortellini in een zelfgemaakte romige saus van geroosterde rode paprika’s

Caprese burger
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 stuks
  • *

Lekkere kruidige zelfgemaakte Italiaanse burger op een ciabatta broodje met de Italiaanse ingrediënten mozzarella, gedroogde tomaatjes en verse basilicum.

Pizzarolletjes met pesto
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Zoek je nog een lekkere borrelsnack? Probeer dan deze lekkere pizzarolletjes met pesto, mozzarella en tomaat

Kip hawaï
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Maak zonder pakjes of zakjes dit heerlijke Oosters gerecht van stukjes kip, ananas en paprika in een zoetzure saus

Koolhydraatarme granola
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 10 porties
  • *

Een lekker koolhydraatarm ontbijt maak je met deze knapperige granola gemaakt van verschillende noten met een vleugje kokos en kaneel

Spaghetti met witlof
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Lekker pastagerecht van spaghetti met geroerbakte witlof en spekjes in een romige saus

Bloemkoolsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een lekkere verse en romige bloemkoolsoep met een snufje tijm. In slechts 30 minuten staat de soep op tafel.

Vegan pasta pesto
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke romige vegan pasta pesto gemaakt met avocado pesto, gegrilde courgette en doperwten

Mexicaans gevulde tortilla bakjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 10 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Lekker hapje van licht krokante bakjes van tortilla wraps gevulde met een kruidig mengsel van kip, mais en paprika

Rode bietenrisotto
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk recept voor deze heerlijke kleurrijke vegetarische risotto met rode bieten, geitenkaas en walnoten

Pasta met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijke maaltijd van pasta in een romige saus met kip, groente en een vleugje citroen. Een makkelijk recept voor doordeweeks!

Gezonde wrap rolletjes met hummus
  • Tussendoortjes
  • 25 min
  • 10-12 stuks
  • *

Deze vegan tortilla rolletjes, gemaakt van volkoren wraps zijn gevuld met hummus, geroosterde aubergine en paprika. Een gezond en lekker hapje of tussendoortje

Paprikasoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze verse zelfgemaakte paprikasoep, gemaakt met uiteraard paprika maar ook wortel, is heerlijk als voorgerecht of als lunch

Quinoa met geroosterde bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Een gezond en lekker recept van quinoa en geroosterde bloemkool met kerrie. Heerlijk met knapperige amandelen, zoete rozijnen en hartige geitenkaas.

Bladerdeegbroodjes met zuurkool
  • Lunch recept
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Knakworstjes en zuurkool zijn een heerlijke combinatie, zeker verpakt in deze knapperige bladerdeegbroodjes afgemaakt met kaas

Vis met kruidenkorstje en paprikasaus
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere maaltijd van vis met een krokant kruidenkorstje uit de oven geserveerd in een romige paprikasaus

Hutspot
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk basisrecept om heerlijke smeuïge en smaakvolle hutspot te maken. Deze stamppot is op basis van aardappels, wortel en ui en wordt daarom ook vaak peen en uien genoemd.

Gezonde eierkoeken
  • Bakrecept
  • 20 min + 10 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Deze gezondere volkoren variant op eierkoeken is gemaakt met amandelmeel, volkoren meel, beetje honing en een vleugje citroen

Zalm broccoli schotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Perfect voor een doordeweekse dag: ovenschotel met aardappelen, broccoli en verse zalm in een romige sausje met een vleugje mosterd. Lekker gegratineerd met kaas uit de oven.

Italiaanse boerenomelet
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Door pesto te mengen met eieren krijg je een heerlijke lichtgroene omelet die je kunt vullen met verschillende groenten. Vergeet niet te garneren met Parmezaanse kaas.

Pindakaas granola repen
  • Tussendoortjes
  • 40 min
  • 5 stuks
  • *

Deze zelfgemaakte repen met granola, havermout en pindakaas zijn perfect als gezonder tussendoortje

Marokkaanse quinoa salade
  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Gezonde lauwwarme salade van quinoa met amandel, krokante kikkererwten en komkommer en een kruidige dressing

Gezonde appel crumble
  • Ontbijt recept
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Deze gezonde versie op de appel kruimel is gemaakt met o.a. noten en havermout en is ook met wat yoghurt heerlijk als een ontbijtje