Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.
Deze Italiaanse pastaschotel met zelfgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus en lekker veel mozzarella is ultiem genieten.
Prachtige en lekkere aardbeien tartelettes met een krokante bodem, een frisse citroen roomvulling en een topping van verse aardbeien.
Lekker verantwoord genieten van dit zelfgemaakte chocolade ijs (zonder ijsmachine) op basis van banaan, cacao en een beetje pindakaas.
Lekkere frisse bavarois gemaakt met maar 5 ingrediënten waaronder aardbeien met room, een perfect zomers dessert
Super leuk hapje voor moederdag: schijfjes appel opgerold met bladerdeeg in de vorm van een roos
Lekkere Griekse ovenschotel met laagjes gegrilde aubergine, aardappel en een kruidige gehaktsaus onder een laagje romige bechamelsaus
Met maar een paar ingrediënten maak je dit lekkere dessert met koekjesbodem en een romige topping van meringue schuimpjes en nougatine
Een échte Italiaanse klassieker, maar dan 100% plantaardig. De vegan pasta carbonara. Spaghetti met een romige saus en kokos bacon.
Hoe maak je zelf de lekkerste rendang thuis? Met dit recept kun je kiezen voor een zelfgemaakte of kant en klare boemboe en bevat eenvoudige ingrediënten en stap voor stap foto's
Een populair dessert met een lekkere twist van hazelnootpasta. Dat is dubbel genieten en makkelijk zelf gemaakt.
Lekkere frisse citroen repen met een brosse bodem en een zachte fruitige topping van citroen.
Hmmm lekker als snack of als toetje: kleine pizza's met chocolade pasta, aardbeien en banaan
Een lekker smeuïge brownie die gezond is? Jazeker, met dit recept met zoete aardappel maak je een verantwoorde variant van je ultieme guilty pleasure.
Een panna cotta die lactosevrij is en de heerlijke smaken van mango en kokos heeft. Een romig dessert voor een heerlijke zonnige dag.
Dit recept met ham en spinazie bewijst dat je ook lekkere hartige broodschotels kunt maken. Deze schotel is ideaal om oud brood of andere restjes op te maken. Vanaf €2,49 per persoon maak je deze broodschotel.
Maak deze kleine versie van de Charlotte Russe. Fruitige mousse van frambozen met lange vingers rondom. Kleine cadeautjes om te eten.
Lekkere koolhydraatarme pizza’s gemaakt van aubergines. Extra veel groenten en met een lekkere pizza smaak door de saus, mozzarella en basilicum.
Leuke citroen paascakejes met een topping van room met abrikoosjes in de vorm van een spiegelei
Het traditionele recept voor lasagne bolognese met een kruidige gehaktsaus en een romige bechamelsaus.
Een heerlijke zachte cake met de uitgesproken smaken van sinaasappel, gember en rozemarijn. Lekker met gemberglazuur.
Witte chocolade blondies met het verrassende ingrediënt lavendel. Proef de lente in deze crunchy én chewy blondies.
Deze heerlijke dikke karamelsaus maak je maar met 1 ingrediënt en is bijvoorbeeld lekker op een taart of in een toetje.