Vind hier leuke en makkelijke recepten voor hapjes en snacks, voor bijvoorbeeld een verjaardag of bij de borrel. Veel hapjes zijn eenvoudig voor te bereiden en je hebt ze supersnel gemaakt. Denk aan toastjes, bruschetta’s met verschillende toppings, bladerdeeghapjes, wraprolletjes of gevulde eieren.
Donuts zelf maken? Dat kan perfect met dit makkelijke basisrecept. Het resultaat mag er zijn: heerlijke luchtige donuts met een lekker laagje suiker.
Dip groenten of toastjes in deze heerlijke gorgonzoladip. Samen met citroen, honing en bieslook brengt het de blauwe kaassmaak mooi in balans. Zeker het proberen waard.
Na deze oliebollen met romige Monchou vulling met kersen wil je nooit meer gewone oliebollen.
Zoute of zoete popcorn zelf maken is heel gemakkelijk met dit recept inclusief een handige video en extra tips voor gezonde popcorn.
Een gezellige plank met boter en lekkere toppings zoals cranberry, rozemarijn en pecan. Lekker bij de kerstborrel.
Gezellig borrelhapje van tortilla wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas en pesto. Ook lekker als lunch.
Ben je nog op zoek naar een lekker en simpel hapje voor een feestje of borrel? Probeer dan eens deze bladerdeeg hapjes met dille-avocado crème en zongedroogde tomaat. Daar scoor je gegarandeerd punten mee.
Deze traditionele sushi rol maak je makkelijk zelf met een norivel, sushirijst en diverse lekkere vullingen zoals zalm, komkommer en avocado
Gezellige kerstborrel op de planning? Maak dan deze feestelijke krans van rozemarijn met lekkere toppings. Ook leuk als voorafje bij het kerstdiner.
Supermakkelijke hartige snack van bladerdeeg in de vorm van een letter S voor Sinterklaas. Lekker bij de borrel of bij een kom soep.
Ideaal bij een feestje, als borrelhapje, bij de feestdagen of gewoon voor jezelf op de bank als tussendoortje. Bladerdeeg hapjes zijn eenvoudig om te maken en heerlijk om te eten.
Een heerlijk hapje van grote champignons gevuld met een romig pestomengsel en een licht krokante topping van kaas en panko.
Een typische Grieks gerecht van gesmolten fetakaas uit de oven met tomaat, paprika, Griekse olijven en voor de liefhebber een pepertje. Lekker als voorgerecht of borrelhapje.
Deze empanada (gevuld deeg pasteitje) met een kruidige vulling van gehakt is ideaal voor een borrel, tapasavond of als hartige lunch. Met kant en klaar deeg maak je het zelfs nog makkelijker en zijn ze binnen 35 minuten klaar.
Warme, romige camembert die zacht is geworden in de oven en waar de smaken van knoflook, honing en rozemarijn helemaal ingetrokken zijn. Overheerlijk om met een broodje in te dippen.
Maak deze leuke borrelplank in de vorm van een kerstboom, leuk om te serveren op een kerstborrel of vooraf bij een diner
Lekkere guacamole maken? Deze heerlijke romige Mexicaanse dip van avocado is lekker als dip bij nacho's of gebruik de guacamole als topping bij je tortilla wraps of taco's.
Lekker vegetarisch hartig hapje gemaakt met maar een paar ingrediënten zoals spinazie en feta en bladerdeeg. Superleuk om te serveren als borrelhapje op een feestje.
Deze hartige rolletjes met een klassieke flammkuchen vulling van spek en ui is een perfect borrelhapje of snack
Super simpel, maar het blijft een fantastisch lekker hapje van fruitige meloen omwikkeld met licht zoute parmaham. Lekker op de borrel of bij een feestje.
Lekkere opgerolde pizza met een vulling van salami, mozzarella en basilicum. Lekker als avondmaal maar ook leuk als hapje.
Een heerlijk bruschetta recept met gegrilde groenten zoals courgette, paprika en aubergine en ricotta met citroen.