Vind hier leuke en makkelijke recepten voor hapjes en snacks, voor bijvoorbeeld een verjaardag of bij de borrel. Veel hapjes zijn eenvoudig voor te bereiden en je hebt ze supersnel gemaakt. Denk aan toastjes, bruschetta’s met verschillende toppings, bladerdeeghapjes, wraprolletjes of gevulde eieren.
Je borrelavond is pas echt gezellig met deze knapperige sushi hapjes. Lekker met zachte avocado, gerookte zalm en gerookte paprika mayo.
Het is heerlijk snacken van deze ovenschotel met nacho’s, BBQ pulled chicken en groenten
Zelfgemaakte romige tonijnsalade gemaakt op basis van Griekse yoghurt. Lekker en gezond en in 10 minuten klaar.
Een lekker hartig hapje van zelfgemaakte krabsalade met surimi en ei geserveerd op een stukje knapperige kroepoek.
Lekker bij de high tea of picknick: prikkers met brood, brie en komkommer. Leuk om te serveren of uit te delen.
Heerlijke dip uit het Midden-Oosten gemaakt van o.a. geroosterde paprika, walnoot en granaatappel. Lekker met flatbread of op een cracker en bovendien vegan.
Leuk om te maken en om op te eten; pitabroodjes met zelfgemaakte gezichtjes van groenten. Hier smullen kinderen mee!
Krokante bladerdeeghapjes met een romige vulling van kip kerrie. Een ideale borrelsnack.
Lekker en verrassend borrelhapje of voorgerecht gevuld met geitenkaas, spek en bosui
Super leuk hapje voor moederdag: schijfjes appel opgerold met bladerdeeg in de vorm van een roos
Lekkere oranje bladerdeeg gebakjes in de vorm van kroontje met custard en abrikoosjes.
Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Een goddelijke dip met heel veel verse kruiden. Heerlijk om je favoriete knapperige groenten in te dippen.
Een lekker en gezellig hapje: courgetterolletjes van gegrilde courgette met een vulling van o.a. pesto, mozzarella en tomaatjes.
Het recept voor de ideale oranje snack voor tijdens koningsdag of een wk wedstrijd
Heerlijke witlofschuitjes gevuld met een romige tonijn salade en kappertjes. Een lekker knapperig en fris tussendoortje.
Lekker om mee te dippen of bij de soep te serveren: zelfgemaakte broodstengels. Gemaakt en gebakken in 25 minuten.
Lekker hapje van zoete en hartige smaken van aardbeien, meloen en parmaham op een prikker. Perfect als borrelhapje op een feestje of mee naar een picknick.
Een heerlijke combinatie van pesto, avocado, romige ricotta en parmaham op een knapperig geroosterd broodje.
Upgrade je borrelplank met deze romige ricotta dip uit de oven met citroen en rozemarijn. Heerlijk met wat (zelfgemaakt) focaccia brood of knapperige toastjes.
Knapperige broodjes met romige brie, gebakken champignons en verse peterselie. Zowel warm als koud ontzettend lekker.
Gezellig voor bij de borrel om te delen; een plukbrood gevuld met kaas, kruidenboter en ui. En als je er een stukje uittrekt is hij extra cheesy door de mozzarella