Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde eieren

De klassieker op elk feestje of tijdens pasen: gevulde eieren met kerrie en bieslook
Ingredienten
4 eieren
1 eetl mayonaise
1 eetl yoghurt
1 theel mosterd
Snufje paprika poeder
Snufje kerriepoeder
Verse bieslook
 
Bereiding
Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk.
 

 gevulde eieren 01gevulde eieren 01gevulde eieren 01gevulde eieren 01

 
Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng goed door elkaar. Doe het mensgel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi met wat bieslook.

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×