Romige spaghetti met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 3 à 4 personen
  • *

Lekkere vegetarische pasta met een romige saus van geroosterde zoete aardappel met spinazie en geroosterde pijnboompitten.

Brownies basisrecept
  • Bakrecept
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 12 personen
  • *

Het perfecte basisrecept voor lekkere smeuïge chocolade brownies met krokante stukjes walnoot

Bonenstoof met chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Deze voedzame stoofschotel heeft een lekkere licht pittige Spaanse smaak door de chorizo en combineert perfect bij de witte bonen en kidneybonen.

Varkensvlees in zoetzure saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Oosterse roerbak van varkensvlees met groenten en ananas in een heerlijke zelfgemaakte zoetzure saus, ideaal voor het avondeten

Minestronesoep
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze lekkere Italiaanse maaltijdsoep is gevuld met veel verschillende groenten, pasta en bonen

Krokante pompoen uit de oven
  • Bijgerecht
  • 25 min + 15 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Deze plakjes pompoen uit de oven met een krokant laagje met Parmezaanse kaas is lekker als snack of bijgerechtje

Tomatensaus zelf maken
  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 min wachten
  • 400 ml
  • *

Maak zelf je eigen verse tomatensaus op basis van tomaten, knoflook en basilicum. Lekker als pastasaus bij verschillende pasta's maar ook op pizza of andere gerechten!

Curry met spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2-3 personen
  • *

Spruitjes in een romige currysaus met blokjes zoete aardappel geserveerd met rijst, een lekker en voedzaam vegetarisch gerecht

Halloween mini pizza’s met spin
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 15 stuks
  • *

Deze griezelige mini pizza’s met een olijf als spin zijn een perfecte hartige snack voor Halloween, durf jij hem op te eten?

Karamel appels
  • Hapjes en snacks
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Een lekker zoet tussendoortje: appels met een laagje karamel en geschaafde amandelen. Zelfgemaakt met fudge en een scheutje slagroom. Dit is toch onweerstaanbaar?

Perentaart
  • Bakrecept
  • 35 min + 40 min oventijd
  • 10 stukken
  • *

Deze makkelijke perentaart heeft een knapperige bodem en een lekkere vulling van amandelspijs en gehalveerde peren

Interessante ontdekking! Deze 8 onverwachte producten zijn vegan!
  • 23-10-2019
  • 1 reactie
  • Sandra

Is brood vegan? En pasta? En wat dacht je van drop of honing? In deze blog geef ik antwoord op deze vragen en vind je een handige lijst met producten die 100% plantaardig zijn.

Hollandse ovenschotel met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min
  • 3-4 personen
  • *

Krieltjes, bloemkool en spekjes in een romige saus met een vleugje mosterd gegratineerd met kaas in de oven, dat klinkt fantastisch toch!

Kruiden omeletrolletjes met zalm
  • 21-10-2019
  • 4 reacties
  • Sandra

In deze blog deel ik een heel lekker recept voor omeletrolletjes met zalm en Boursin. En daarnaast vind je hier ook nog andere lekkere ideeën terug die mijn fans de afgelopen tijd hebben gemaakt en ik maak de winnaar bekend van de Boursin Zacht & Romig actie, kijk mee en laat je inspireren.

Pompoenstamppot
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze stamppot heeft een heerlijk herfstig tintje, doordat het gemaakt is met pompoen en op smaak gebracht is met salie en geitenkaas.

Kipballetjes in tomatensaus met broccolirijst
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • *

Een heerlijk koolhydraatarm gerecht met veel verstopte groenten zoals aubergine in de balletjes en broccoli in plaats van rijst

Mini calzone pizza’s
  • Hapjes en snacks
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Kleine gevulde pizza's met een lekkere vulling van o.a. mozzarella en paprika. Lekker als hapje of hartige snack op een feestje!

Kip cashew met bimi
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Lekkere oosterse roerbak met kip en groenten in een sausje met krokante cashewnoten en rijst

Review Het Makkelijke Bakboek + recept bladerdeeg vlecht met peer
  • 17-10-2019
  • 0 reacties
  • Sandra

In deze blog geef ik je een kijkje in Het makkelijke Bakboek van Rutger en vertel ik je waarom ik dit een geweldig boek vind. Ook deel ik uiteraard een recept met jullie. 

Marmercake
  • Bakrecept
  • 25 min + 1 uur oventijd
  • 10-12 plakken
  • *

Simpel recept voor een lekkere luchtige vanille cake met een swirl van chocolade inclusief stap voor stap foto's

Pavlova taart
  • Nagerecht
  • 20 min + 100 min oventijd + afkoelen
  • 6-8 personen
  • *

Een heerlijk recept voor een pavlova taart in een krans vorm met vers fruit en slagroom, extra feestelijk voor Kerst!

Pasteitjes met champignons
  • Voorgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere herfstige potjes uit de de oven met een romig mengsel met champignons en een knapperig dakje van bladerdeeg.

Biryani met kip
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke Indiase maaltijd van kruidige kip curry onder een laagje gestoomde rijst met amandelen

Plaattaart met rode biet
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijke vegetarische plaattaart van bladerdeeg met plakjes rode biet, walnoten en mozzarella. Een lekkere en makkelijke maaltijd!