Ratatouille

Heerlijke traditionele Franse groentestoof met o.a. courgette, aubergine en paprika, in 30 minuten klaar en bovendien koolhydraatarm!

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Verhit olijfolie op hoog vuur in een grote koekenpan. Bak de uien en knoflook 1 minuut en voeg de oregano, tijm en peterselie toe. Voeg daarna achter elkaar de paprika, courgette en aubergine in stukjes toe.

  2. Voeg na 5 minuten bakken de rode wijnazijn en de tomatenblokjes toe. Laat nog 10 minuten pruttelen en breng op smaak met peper en zout.

  3. Lekker met wat aardappelpuree, pasta of brood. Let op, dan is het gerecht niet meer koolhydraatarm en/of glutenvrij.

Heeft het gesmaakt?
519 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!