Ratatouille
Heerlijke traditionele Franse groentestoof met o.a. courgette, aubergine en paprika, in 30 minuten klaar en bovendien koolhydraatarm!
ingrediënten
Bereiding
-
Verhit olijfolie op hoog vuur in een grote koekenpan. Bak de uien en knoflook 1 minuut en voeg de oregano, tijm en peterselie toe. Voeg daarna achter elkaar de paprika, courgette en aubergine in stukjes toe.
-
Voeg na 5 minuten bakken de rode wijnazijn en de tomatenblokjes toe. Laat nog 10 minuten pruttelen en breng op smaak met peper en zout.
-
Lekker met wat aardappelpuree, pasta of brood. Let op, dan is het gerecht niet meer koolhydraatarm en/of glutenvrij.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!