Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Pannenkoekjes met Hüttenkäse
  • Ontbijt recept
  • 35 min
  • 12 stuks
  • *

Heerlijke gezonde pannenkoekjes met stukjes appel die lekker fris smaken door de cottage cheese

Portobello met couscous
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 6 stuks
  • *

Vegetarisch gerecht van grote champignons gevuld met couscous, aubergine en geitenkaas.

Ravioli lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 2-3 personen
  • *

Lasagne bolognese kennen we allemaal, maar maak ook eens deze variant met laagjes gevulde ravioli met maar 6 ingrediënten.

Schnitzel caprese met courgetti
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • *

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Mexicaanse huaraches met salsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 porties
  • *

De pizzabodem gemaakt van maismeel is de perfecte basis voor lekkere toppings zoals refried beans, salsa en avocado.

Grieks pannetje met pitabrood, feta en tzatziki
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit pannetje met Griekse invloeden is een ideale doordeweekse maaltijd

Koolrabi ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Een keer wat anders dan een ovenschotel met aardappel: deze ovenschotel met appel, spek en koolrabi is echt comfortfood. Met maar 5 ingrediënten heb je deze ovenschotel in een mum van tijd op tafel staan. Enjoy!

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Noedelsoep vegetarisch
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijk Aziatisch noedelsoep recept met sperziebonen, paddenstoelen en krokante gebakken tempeh.

Gezonde kapsalon
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • *

Deze gezonde variant op de bekende kapsalon (ook wel kipsalon genoemd) is gemaakt met zoete aardappel, kip, verse groenten en een yoghurt sausje! Incl handige stap voor stap video

Vegetarische aubergine stoof
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min stoven
  • 2 personen
  • *

Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze

Taco’s met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 18 min
  • 12 stuks
  • *

Krokante Mexicaans gevulde taco’s met gehakt, zoete aardappel en avocado.

Snijbonensoep met courgette
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Plaattaart met witlof en gerookte zalm
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2-3 personen
  • *

Witlof en gerookte zalm smaken ontzettend lekker samen in deze plaattaart, afgemaakt met licht pittige rucola.

Pasta met boerenkool en rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool. Met rookworst.

Andijviestamppot met gerookte kip
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Deze gezonde stamppot is lekker licht door de gerookte kip

Zuurkoolstamppot met ananas
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • *

Winterse kost van zuurkoolstamppot met een frisse twist van ananas en krokante spekjes

Hutspot met pittige rookworst roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • *

Hollandse kost met een pittige twist van rode peper en ketjap

Mexicaanse stamppot met bonen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • *

Dit is een vegetarische stamppot met een Mexicaanse twist gevuld met paprika, mais en kidneybonen.

Thaise courgette noedels met omeletrol
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Vegetarische en koolhydraatarme noedels van courgette in een Thaise marinade met een gebakken ei in de vorm van een omelet

Bananenbrood wafels
  • Tussendoortjes
  • 30 min
  • 8-10 stuks
  • *

Bananenbrood kennen we inmiddels al, maar heb je al eens wafels gemaakt op basis van banaan en speltmeel? Zeker doen!

Zoete puntpaprika soep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Pompoencurry met linzen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Gezonde curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is en tevens helemaal vegan is!

Falafelbowl
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 bowls
  • *

Maak zelf deze lekkere en kleurrijke vegetarische bowl met falafel balletjes en veel groenten