Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Ontbijtmuffins met havermout
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze havermout muffins met banaan en blauwe bessen zijn ideaal als gezond ontbijt on the go of als tussendoortje

Andijviesoep met rookworst
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Warm jezelf op met deze winterse soep van andijvie met stukjes rookworst

Zoete aardappel toastjes met ricotta en peer
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 12-15 stuks
  • *

Deze gezonde hapjes zijn een verrassende variant op de klassieke toastjes

Mexicaanse tortilla salade
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Een maaltijdsalade met kip en avocado en limoendressing in een krokant tortilla bakje

Broccoli spinaziesoep met broodcroutons
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 5-6 personen
  • *

Snelle soep boordevol groene groenten met een vleugje kokos en zelfgemaakte croutons.

Marokkaanse groentestoof
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3 - 4 personen
  • *

Vegetarisch en snel stoofpannetje van groenten geserveerd met couscous en feta. Op smaak gebracht met ras el hanout kruiden.

Pastaschotel met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • *

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Stamppotje van zoete aardappel en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze makkelijke en gezonde stamppot met gegrilde kip staat in 30 minuten op tafel. Eet smakelijk!

Quinoa lunch salade
  • Lunch recept
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze groene salade met noten, groenten en verse kruiden is helemaal geschikt als gezonde lunch.

Mini bief spiesjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika

Kip hawaï salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Salade met gegrilde kipfilet, ananas en lekker veel groenten in een pittige dressing

Gevulde zalm met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Zalm met een romige vulling van spinazie, een feestelijk gerecht voor de Kerst

Spinaziesoep en croute
  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Romige spinaziesoep met zalm met een knapperig dakje van bladerdeeg

Camembert met cranberry
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 25 oventijd
  • 1 stuk
  • *

Begin de kerstborrel of kerstdiner goed met deze camembert met cranberry uit de oven

Aubergine rolletjes met ricotta
  • Hapjes en snacks
  • 30 min
  • 12 - 15 stuks
  • *

Vegetarische rolletjes van aubergine gevuld met romige ricotta en walnoot

Kip Hawaï spiesjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 15 min
  • 16 stuks
  • *

Lekker spiesjes met kip, spek en ananas dat zowel warm als koud geserveerd kan worden. De combinatie van hartig en zoet is fantastisch lekker bij deze hawai spiesjes

Paddenstoelenrisotto van parelgort met makreel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Risotto met een twist door het gebruik van parelgort, in perfecte combinatie met paddenstoelen variatie en gerookte makreel.

Amandelstaaf
  • Bakrecept
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 8 personen
  • *

Gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg. Lekker met sinterklaas of de feestdagen

Visgratin met paprika
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vis uit de oven met een heerlijke romige topping van paprika en kaas

Appel spijs gebakje
  • Bakrecept
  • 20 min + 20 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Super makkelijk maar lekker gebakje van knapperig bladerdeeg met appel en spijs

Winterse burger met rode biet
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 stuks
  • *

Verwarmende burger met gebakken appel, rode biet en blauwe kaas

Pasta met kip en mascarponesaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pasta in een romige saus met blokjes kip en paprika

Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Een smakelijke boerenkoolstamppot met een Italiaanse twist door de pesto en zongedroogde tomaatjes.

Ravioli met prei ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Comfortfood: romige pastaschotel met prei, spek en gevulde pasta.