Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Snelle basis groentesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een snel en makkelijk recept voor heerlijke groentesoep met zelfgemaakte balletjes van rundergehakt. Traditionele, verwarmende groentesoep om lekker zelf thuis te maken. Handig voor wat extra vitamines.

Parmezaanse kaasbakjes met salade
  • Voorgerecht
  • 25 min + 12 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Krokante bakjes van kaas gevuld met een Italiaanse salade, glutenvrij en heel erg lekker!

Blauwe bessen muffins
  • Bakrecept
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 15 stuks
  • *

Smeuïge blauwe bessen muffins, gemaakt met slagroom en heerlijk gevuld met blauwe bessen en een vleugje kokos. Leuk om te maken en je hebt ze binnen een kwartiertje al in de oven staan!

Ravioli ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten

Cordon bleu voor de gourmet
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 5 stuks
  • *

Krokante mini kipfilet gevuld met ham en kaas, ideaal voor in het gourmetpannetje. Een lekker en makkelijk te maken hapje voor bij het gourmetten.

Vis met saliesaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Als je met de kerst, of tijdens een ander feestelijk diner, vis wil serveren, probeer dan deze kabeljauw met een romige saliesaus en wortel.

Paddenstoelen truffelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Lekker als voorgerecht voor de kerst: romige soep van paddenstoelen met truffel en tijm

Spruitjes met walnoten uit de oven
  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Geniet van deze heerlijke spruitjes uit de oven, geroosterd met knapperige walnoten voor een smaakvol en gezond bijgerecht.

Gourmet recept: courgette koekjes
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 8 stuks
  • *

Vegetarisch gourmetrecept voor courgettekoekjes met kaas en oregano

Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk
  • Bijgerecht
  • 10 min + 30 min wachten
  • 4 pannetjes
  • *

Spice up je gourmetavondje met deze oriëntaalse biefstukreepjes met champignons. Heerlijk gemarineerd in ketjap, rode peper, gember en knoflook. Bak dit in je gourmetpannetje in slechts 3 à 4 minuten en geniet!

Italiaanse gnocchi roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Voor als je niet kunt kiezen tussen aardappels en pasta: snelle vegetarische roerbak met gnocchi en groenten. Binnen 25 minuten heb je een lekker en voedzaam gerecht op tafel.

Kibbeling maken
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze gefrituurde vis snack van kabeljauw maak je makkelijk zelf met dit recept voor kibbeling beslag. Lekker als hapje of bij het avondeten met verse groenten en aardappels.

Knolselderijsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Romige soep van knolselderij met rozemarijn. Makkelijk om te maken en heerlijk op een koude winterse dag.

Butter chicken curry
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Malse stukjes kip gemarineerd in yoghurt en cashewnoten in een milde Indiase curry saus. Een heerlijk gerecht om van te genieten.

Courgetti pesto met kip
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Koolhydraatarme romige spaghetti van courgette met pesto, gebakken kip en geroosterde tomaatjes. Een smaakvol en gezond recept met lekker veel groenten wat je zo op tafel hebt staan.

Gehaktbrood (meatloaf)
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Amerikaanse gehaktbrood met een laagje BBQ saus is een heerlijke afwisseling op de Hollandse gehaktbal

Summer rolls met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 16 stuks
  • *

Verse loempia's van rijstvellen gevuld met knoflookgarnalen, wortel en avocado. Deze kleurrijke summer rolls zijn een verfrissend en gezond gerecht voor zomerse dagen.

Spaanse mosselen met chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Deze mosselen op Spaanse wijze met tomaat en chorizo maak je makkelijk zelf. Ontdek de heerlijke smaken in dit mediterrane gerecht.

Mediterraanse zoete aardappel
  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekker gerecht van zoete aardappel uit de oven met kikkererwten, tomaat en lente-uitjes. Een lekker bijgerecht bij je avondeten.

Glutenvrije noten granola
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 6 porties
  • *

Zelfgemaakte krokante granola uit de oven met noten, kokos en honing. Heerlijk door de yoghurt! Gemaakt met noten, helemaal glutenvrij dus!

Prikkers met mini hamburger
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 16 stuks
  • *

Leuke prikkers met kleine mini hamburgers, een ideaal borrelhapje om uit te delen tijdens een feestje. En makkelijk zelf gemaakt!

Aardbeien kwarktaart
  • Bakrecept
  • 30 min + 3 uur opstijven
  • 10 personen
  • *

Frisse kwarktaart met verse aardbeien die niet in de oven hoeft en makkelijk en snel te maken is zonder pakjes of zakjes

Ovenschotel met gehakt en brood
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 oventijd
  • 4 personen
  • *

Goed gevulde ovenschotel met gehakt, paprika en prei afgedekt met stokbrood gegratineerd met kaas

Aardappel courgette koekjes
  • Bijgerecht
  • 5 min + 30 min + 30 min oven
  • 3 personen
  • *

Geraspte aardappel en courgette in de vorm van een koekje met rozemarijn, ideaal als bijgerecht