20-40 min

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Een iets langere bereidingstijd, maar nog steeds binnen een handomdraai klaar.

Linzensoep met chorizo
  • Voorgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 6 PERSONEN
  • **

Stevige linzensoep met frisse koriander-yoghurt en kleine blokjes chorizo.

Camembert uit de oven
  • Voorgerecht
  • 10 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Lekker om uit te dippen; camembert met knoflook, honing en tijm uit de oven

Jamkoekjes
  • Bakrecept
  • 20 MINUTEN + 10 OVENTIJD
  • 15
  • *

Leuk om deze jamkoekjes met de kinderen te maken of in hartjesvorm voor valentijn

Koninginnesoep
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere koninginnesoep met kip, wortel en erwtjes, nu makkelijk en snel zelf gemaakt

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Gevulde broodjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 15 OVENTIJD
  • 8 STUKS/4 PERSONEN
  • **

Broodjes gevuld met gehakt en selderij volgens het Indisch recept van mijn schoonmoeder

Klepon
  • Hapjes en snacks
  • 35 MINUTEN
  • 20 STUKS
  • **

Heerlijk zoet en makkelijk te bereiden Indisch hapje met palmsuiker en kokos.

Andijviestamppot met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Hollandse kost; andijviestamppot met walnoten en zelfgemaakte gehaktballen

Abrikozen met pistache dessert
  • Nagerecht
  • 25 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Bramen strudel
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse variant op de traditionele appelstrudel met bramen en sinaasappel.

Kipspiesjes met honing mosterd
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 20 min wachten
  • 6 stuks
  • *

Lekker tijdens een tapasavondje of feestje; heerlijke kipspiesjes gemarineerd in honing-mosterd marinade.

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel.

Gevulde champignons uit de oven
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een aanrader om je etentje mee te starten; grote gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitten.

Kaneelmuffins
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Lekkere zoete en luchtige kaneelmuffins, heel makkelijk zonder mixer te maken.

Glutenvrije tempura
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Plakken courgette en garnalen in een knapperig jasje van glutenvrij beslag geserveerd met een dipsausje.

Kue dadar pannenkoek
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Zoete Indische pannenkoekjes gemaakt met groene pandan met een heerlijke kokosvulling

Bloody mary soep
  • Voorgerecht
  • 5 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

De Bloody Mary soep is geinspireerd op de gelijknamige Bloody Mary cocktail.

Putu Ayu cakejes
  • Bakrecept
  • 20 MIN + 20 STOOMTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker groene Indisch cakjes met kokos

Stroopwafel souffle
  • Nagerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Zoete souffle met stroopwafel, ook kinderen zijn er dol op!

Tortillataart
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke en leuke variant op gevulde Mexicaanse wraps met gehakt, ook leuk om te serveren of te maken met kinderen

Maak een gratis LeukeRecepten account

• Bewaar je favoriete recepten

• Elke week een persoonlijk   

   weekmenu in je mail

• Voeg eigen notities toe

• Maak een eigen eetplanning