20-40 min

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Een iets langere bereidingstijd, maar nog steeds binnen een handomdraai klaar.

Quesadillas van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 STUKS
  • *

Probeer eens deze Mexicaanse wraps met spinazie, mango en geitenkaas van de barbecue

Varkenshaas met truffel
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 10 OVENTIJD
  • 6 STUKJES
  • **

Een lekker culinair recept; malse varkenshaas gevuld met pata negra ham en truffel

Muesli muffins met yoghurt
  • Tussendoortjes
  • 20 MIN + 20 OVENTIJD
  • 18 STUKS
  • **

Ook lekker als ontbijt; volkoren muffins met muesli, noten, yoghurt en frisse appel

Turkse gehaktspies
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN + 10 MIN BAKKEN
  • 6 STUKS
  • **

Heerlijke gekruide spies van kipgehakt voor op de barbecue, geserveerd met een yoghurt knoflooksaus

Groente met feta uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 15 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk en lekker; courgette, aardappeltjes, tomaatjes en feta uit de oven

Gevulde kip met pistachenootjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijk ovenrecept voor kipfilet gevuld met pistachenootjes en rode peper

Toast met aardbeien en brie
  • Ontbijt
  • 15 MIN + 10 MIN OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • *

Tip voor moederdag: heerlijke warme brie met aardbeien en basilicum op toast

Basilicumsoep met kaasballetjes
  • Voorgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere verse basilicumsoep met zelfgemaakte parmezaanse kaasbolletjes

Champignons met gorgonzola
  • Voorgerecht
  • 20 MINUTEN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Smakelijke combinatie van gevulde champignons in een romige paprikasaus

Biefstuksalade met balsamicodressing
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Lekkere en snelle maaltijdsalade met appel, champignons en biefstuk met een heerlijke balsamicodressing

Pasta met mosselen en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Lekkere spaghetti met garnalen en mosselen gekookt in witte wijn

Omeletrolletjes met spinazie
  • Tussendoortjes
  • 25 MINUTEN
  • 8 TOT 10 STUKS
  • *

Leuk gerecht voor een high tea; omeletrolletjes gevuld met geitenkaas en pijnboompitten

Pastasalade met gedroogde tomaatjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN (+ 2 UUR OVENTIJD)
  • 4 PERSONEN
  • **

Italiaanse maaltijdsalade met pasta, kip, mozzarella en gedroogde tomaatjes in een romige pesto dressing

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Een perfecte combi van nectarine, feta, geroosterde paprika en garnalen voor een heerlijke zomers gerecht

Pasta met gerookte kip en peer
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker culinair pasta recept voor tagliatelle met gerookte kip, spinazie en peer in een gorgonzolasaus

Kip met mango
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk en gezond Aziatisch recept met kip, zoete mango, peultjes en pistachenootjes

Kheer (Indiaas rijstdessert)
  • Nagerecht
  • 40 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijke licht zoet Indiaas dessert met amandelen en cranberries.

Linzensoep met chorizo
  • Voorgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 6 PERSONEN
  • **

Stevige linzensoep met frisse koriander-yoghurt en kleine blokjes chorizo.

Jamkoekjes
  • Bakrecept
  • 20 MINUTEN + 10 OVENTIJD
  • 15
  • *

Leuk om deze jamkoekjes met de kinderen te maken of in hartjesvorm voor valentijn

Koninginnesoep
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere koninginnesoep met kip, wortel en erwtjes, nu makkelijk en snel zelf gemaakt

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Klepon
  • Hapjes en snacks
  • 35 min
  • 20 stuks
  • **

Heerlijk zoet en makkelijk te bereiden Indisch hapje met palmsuiker en kokos.

Andijviestamppot met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Hollandse kost; andijviestamppot met walnoten en zelfgemaakte gehaktballen

Bramen strudel
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse variant op de traditionele appelstrudel met bramen en sinaasappel.