Recepten in 20-40 minuten

Recepten in 20-40 minuten

Recepten die binnen 20 tot 40 minuten op tafel staan. Stuk voor stuk lekkere gerechten die je nog steeds in een handomdraai klaar hebt. Je vindt hier soepen, hoofdgerechten, lunchrecepten, bakrecepten en meer.

Abrikozen borrelhapje met spek
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!

Italiaans gevulde puntpaprika
  • Voorgerecht
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekkere gevulde puntpaprika's met tomaatjes, parmaham, knoflook en een romige pestosaus. Geniet van deze heerlijke combinatie van smaken. Buon appetito!

Avocado bites met spek
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 12 min oventijd
  • 16 stuks
  • *

Avocado en spek zijn elkaars beste vrienden! Combineer ze en serveer dit borrelhapje met een frisse yoghurtdip.

Quinoa met spinazie en gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • *

Een smaakvolle en makkelijke maaltijd met quinoa, verse spinazie, kruidige gehaktballetjes en feta. Een voedzame en heerlijk gerecht boordevol smaak.

Bladerdeegstengels met parmaham
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Super simpele hartige snack van bladerdeeg met parmaham, een ideaal borrelhapje voor op een feetjes! Gemaakt met maar 4 ingredienten. Serveer ze in een glas op tafel en/of met een lekkere dip er naast.

Boerenkoolsalade met geitenkaas
  • Lunch recept
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Probeer eens i.p.v boerenkoolstamppot deze gezonde boerenkoolsalade met appel, geitenkaas en croutons

Witte asperges met serranoham
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Het is weer genieten met deze witte asperges met serranoham en een heerlijke frisse dressing van yoghurt en citroen. Een lekker voorgerecht in het aspergeseizoen.

Thaise salade met biefstuk en mango
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke Thaise, frisse salade met komkommer, mango en taugé met gebakken biefstuk en een zelfgemaakte Oosterse dressing met gember en limoen.

Freekeh met pompoen en za'atar
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Zet iets bijzonders en gezonds op tafel met deze freekeh salade met pompoen, tomaat en za'atar kruiden

Indische maiskoekjes
  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 15 stuks
  • *

Lekker Indisch hapje van mais, kruiden en selderij in de vorm van een koekje gebakken in zonnebloemolie, ook wel Frikadel djagung genoemd. Deze mag niet ontbreken bij een Indische rijsttafel!

Mini courgette pizza's
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 10 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Simpele en gezonde snack van plakjes courgette belegd met jouw favoriete pizza toppings. Inclusief stap voor stap foto's en video!

Mini hamburgers met truffelmayonaise
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Mini hamburgers met een verrukkelijke truffelmayonaise. Geniet van deze heerlijke combinatie van sappig vlees en luxe smaken. Perfect voor feestjes en borrels of gewoon als avondeten.

Zalm met spek en dillepesto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Zalm met spek en dillepesto. Een mooi en lekker zalmrecept voor een feestelijk diner. Geniet van sappige zalm, knapperig spek en zelfgemaakte dillepesto.

Cordon bleu
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte cordon bleu van varkenslapjes gevuld met ham, kaas met een Italiaans tintje van gedroogde tomaatjes. Een heerlijke combi!

Pasta met verse vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere combi van spaghetti met pancetta, walnoten en citroen met gegrilde vijgen en romige ricotta

Wraps met krokante vis
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 stuks
  • *

Goed gevulde wraps met gepaneerde stukken vis, avocado, tomaatjes en sweet chilisaus.

Bruschetta's met carpaccio
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.

Gevulde portobello met roomkaas van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 25 min + 12 min bakken
  • 6 stuks
  • *

Heerlijk vegetarisch recept van portobello's gevuld met roomkaas, paprika en een crunch van pijnboompitten

Parmaham rolletjes met paprika
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 12 stuks
  • *

Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto

Kaneelvingers
  • Bakrecept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 18 stuks
  • *

Super makkelijk en snel recept voor kaneelvingers, ook ideaal om te maken met kinderen. Je maakt ze in een kwartiertje met maar 4 ingrediënten.

Noedels met sperziebonen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk vegetarisch recept met eiernoedels, tofu, paprika, sperziebonen en pinda's. In een lekkere Aziatische zelfgemaakte woksaus. Een makkelijke maaltijd voor doordeweeks.

Garnalen met mango amuse
  • Hapjes en snacks
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Frisse mangodip met koriander en een vleugje chili in een glaasje geserveerd met garnalen op een prikkertje. Een lekker hapje of een leuk voorgerecht!

Vijgen met ricotta en spek
  • Voorgerecht
  • 25 min + 8 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje van spek. Ook lekker als tapasgerecht.

Geroosterde tomatensoep
  • Voorgerecht
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Met knoflook, rode ui en tijm geroosterde tomaten uit de oven geef je een extra lekkere smaak aan je soep