Recepten in 60+ minuten

Recepten in 60+ minuten

Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.

Fudge met muisjes
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Een makkelijk en lekker zoet hapje voor bij de babyshower of als kraamhapje, leuk als variant op de beschuit met muisjes

Twix taart
  • Bakrecept
  • 35 min + 25 oventijd + afkoelen
  • 12 personen
  • *

Combineer een bodem van shortbread met een laag karamel en chocolade en je hebt een fantastische en lekkere Twix taart

Madeleines
  • Bakrecept
  • 20 min + 10 oventijd + 1 uur wachten
  • 12 tot 18 stuks
  • *

Een eenvoudig maar super lekker recept voor madeleines, een klein luchtig Frans cakeje

Erwtensoep met kip
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • *

Door de rookworst te vervangen door gerookte kip is deze erwtensoep lekker licht en minder vet maar nog steeds heerlijk van smaak

Vegetarische erwtensoep
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • *

Lekkere verse dikke vegan erwtensoep zonder vlees maar met veel winterse groenten zoals knolselderij en pompoen

Makkelijke chocolade mousse
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Voor dit makkelijke basisrecept voor luchtige chocolademousse heb je maar 4 ingrediënten nodig

Feestelijke crème brûlée met besjes
  • Nagerecht
  • 50 min + 3 uur wachten
  • 6 stuks
  • *

Deze zoete smaak van vanille en de friszure smaak van de besjes combineren perfect in dit kerstdessert

Sinterklaas fudge
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Deze leuke fudge met pepernoten en strooigoed is binnen een paar minuten klaar en leuk voor op pakjesavond

Coq au vin
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 4 personen
  • *

Dit is een klassiek Frans recept met kip en groenten in een heerlijke wijnsaus

Tony's chocolonely karamel zeezout mousse
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Makkelijk en lekker recept voor Tony's Chocolonely karamel zeezout mousse. Deze chocolademousse maak je met maar 3 ingrediënten en is een heerlijk luchtig toetje.

Aubergine met geitenkaas uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Vegetarische ovenschotel met gegrilde aubergine in tomatensaus met zachte geitenkaas en noten

Halloween chocolademousse
  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

Cheesecake met appel en kaneel
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min + afkoelen
  • 12 personen
  • *

Deze combi van cheesecake met appeltaart is zo ontzettend lekker!

Bietenlasagne met walnoten
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Boxty met romige kip
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 5-6 stuks
  • *

Deze Ierse pannenkoek is gemaakt van aardappelpuree en geraspte aardappel en is gevuld met een romig kipmengsel.

Lasagne met champignons
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 min
  • 4 personen
  • *

Deze lasagne met champignons en spinazie in een romige saus is een heerlijke vegetarische ovenschotel

Nutella ijs
  • Nagerecht
  • 15 min + 6 uur opstijven
  • 1 liter
  • *

Romig ijs zonder ijsmachine en gemaakt met maar 4 ingrediënten!

Glutenvrij bananenbrood met pindakaas
  • Tussendoortjes
  • 15 min + 60 min oventijd
  • 12 plakken
  • *

Dit licht zoete bananenbrood is gemaakt met amandelmeel en is daarom glutenvrij! Heerlijk met een vleug pindakaas en stukjes cacao nibs.

3 kleuren ijscake met bosvruchten
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur vriezer
  • 12 plakken
  • *

Deze cake is heel makkelijk te maken en bestaat uit ijs met frambozen, blauwe bessen en witte chocolade

Frisse citroenmousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 glaasjes
  • *

Deze luchtige mousse met citroensmaak maak je eenvoudig met deze 5 ingredienten

Aardbeienvlaai met banketbakkersroom
  • Bakrecept
  • 60 min + 30 oventijd + rijzen en afkoelen
  • 12 personen
  • *

Deze vlaai met een romige vulling van banketbakkersroom en verse aardbeien is niet al te zoet en heerlijk op een zomerse dag

Bounty balls
  • Tussendoortjes
  • 30 min + 1 uur opstijven
  • 12 stuks
  • *

Deze gezondere versie van Bounty's zijn lekker om tussendoor van te snacken.

Cake basisrecept
  • Bakrecept
  • 25 min + 1 uur
  • 12 plakken
  • *

Met dit basisrecept bak je een luchtige en perfecte cake met een vleugje vanille. Mooi goudgeel en perfect van smaak! Inclusief stap voor stap foto's en tips!

Lasagne muffins
  • Lunch recept
  • 40 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Hoe leuk zijn deze mini lasagnes gemaakt in een muffinvorm? Lekker als hapje of lunch!