Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.
Deze romige cheesecake heeft een heerlijke chocoladesmaak en een kleine crunch van pistache.
Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje
Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!
Dit frisse gebak met verse aardbeien is heerlijk romig en zacht en heerlijk op een zomerse dag
Knapperige hartige quiche met een korst van filodeeg gevuld met groenten en hamreepjes.
Deze perfecte cheesecake met stukjes Kitkat er in en er op is de ultieme guilty pleasure
Heerlijke krokante zelfgemaakte loempia’s die niet uit de frituur komen maar uit de oven
Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus
Van deze heerlijke traditionele ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!
Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus
Deze romantische cupcakes met witte chocolade botercreme hebben een verrassing van binnen
Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.
Maak eens deze lekkere quiche met boerenkool en spekjes, een heerlijke stevige en winterse maaltijd
Deze gezonde versie van een quiche heeft een bodem van speltdeeg en een vulling van spinazie en magere yoghurt
Deze kip is gemarineerd met balsamicoazijn, sinaasappel en cranberry voor een heerlijk hoofdgerecht tijdens het Kerstdiner.
Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen
Serveer deze zoete mini galettes als gebak bij de koffie of met wat slagroom of ijs als toetje
Een heerlijk en feestelijk bijgerecht of voorgerechtje van rode bieten met zachte geitenkaas en tijm.
Deze luchtige taart met een smeuïge vulling en topping van Speculoos is echt een eyecatcher
Er zijn onwijs veel soorten yakitori; van kip, rundvlees of vis. De meest klassieke versie is toch wel de spies van kip en bosui.