Recepten in 60+ minuten

Recepten in 60+ minuten

Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.

Chocolade cheesecake met pistache
  • Bakrecept
  • 40 min + 45 min oventijd + afkoelen
  • 10-12 personen
  • *

Deze romige cheesecake heeft een heerlijke chocoladesmaak en een kleine crunch van pistache.

Ananas crumble van de Big Green Egg
  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min bakken
  • 4 personen
  • *

Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje

Kokos cheesecakejes met mango crumble
  • Nagerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!

Aardbeien cheesecake bars
  • Bakrecept
  • 40 min + 4 uur opstijven
  • 16 stuks
  • *

Dit frisse gebak met verse aardbeien is heerlijk romig en zacht en heerlijk op een zomerse dag

Filodeeg taart met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 3 personen
  • *

Knapperige hartige quiche met een korst van filodeeg gevuld met groenten en hamreepjes.

Kitkat cheesecake
  • Bakrecept
  • 30 min + 50 oventijd + afkoelen
  • 10 a 12 personen
  • *

Deze perfecte cheesecake met stukjes Kitkat er in en er op is de ultieme guilty pleasure

Babka met Nutella
  • Bakrecept
  • 30 min + 40 min oventijd + 1 uur 15 min rijzen
  • 12 plakken
  • *

Babka is een luchtig zoet brood dat heerlijk is met een vulling van Nutella.

Loempia’s uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 18 oventijd
  • 18 stuks
  • *

Heerlijke krokante zelfgemaakte loempia’s die niet uit de frituur komen maar uit de oven

Pita met linzenkoekjes en muntsaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 6 broodjes
  • *

Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus

Jachtschotel met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 personen
  • *

Van deze heerlijke traditionele ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Vegetarische cannelloni
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • *

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Valentijn cupcakes met jam
  • Bakrecept
  • 40 min + 20 oventijd + afkoelen
  • 12 stuks
  • *

Deze romantische cupcakes met witte chocolade botercreme hebben een verrassing van binnen

Pasteitjes met stoofvlees
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • *

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Stracciatella cake
  • Bakrecept
  • 15 min + 60 min
  • 10 personen
  • *

Heerlijke luchtige basiscake met stukjes chocolade en een vleugje vanille.

Wraprolletjes met meloen
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 1 uur wachten
  • 8 wraps
  • *

Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.

Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 35 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Maak eens deze lekkere quiche met boerenkool en spekjes, een heerlijke stevige en winterse maaltijd

Gezonde quiche met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze gezonde versie van een quiche heeft een bodem van speltdeeg en een vulling van spinazie en magere yoghurt

Kip met cranberry uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd + 30 marineren
  • 2 personen
  • *

Deze kip is gemarineerd met balsamicoazijn, sinaasappel en cranberry voor een heerlijk hoofdgerecht tijdens het Kerstdiner.

Ster ravioli met truffel
  • Voorgerecht
  • 1 uur 5 min
  • 2 personen
  • *

Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen

Chocolade galette met kersen
  • Nagerecht
  • 25 min + 25 oventijd + 30 wachten
  • 4 stuks
  • *

Serveer deze zoete mini galettes als gebak bij de koffie of met wat slagroom of ijs als toetje

Gepofte biet met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 15 min + 75 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijk en feestelijk bijgerecht of voorgerechtje van rode bieten met zachte geitenkaas en tijm.

Sinterklaas pepernotentaart
  • Bakrecept
  • 30 min + 1 uur oventijd
  • 12 personen
  • *

Deze luchtige taart met een smeuïge vulling en topping van Speculoos is echt een eyecatcher

Oosterse yakitori spies
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min koken + 30 min marineren
  • 6 stuks
  • *

Er zijn onwijs veel soorten yakitori; van kip, rundvlees of vis. De meest klassieke versie is toch wel de spies van kip en bosui.

Marokkaanse runderstoof
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2 uur 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Een zachte stoofschotel met rundvlees, abrikozen en aubergines. Heerlijk gekruid met kaneel en komijn en geserveerd met couscous.