Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.
Vergeet het broodje shoarma, maak deze quiche met shoarma, prei en champignons
Frisse potjes met een citroen cheesecakevulling, een lekker toetje om van te voren te maken of mee te nemen
Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video
Deze mini taartjes van filodeeg zijn leuk om uit te delen of bij de rijsttafel
Vegetarische en glutenvrije lasagne met zoete aardappel en courgette die bijna helemaal alleen maar uit groenten bestaat!
Een goed gevulde hartige taart van bladerdeeg met erwtjes, spek en geitenkaas.
Lichtgroene cheesecake die niet in de oven hoeft en heerlijk fris van smaak is
Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!
Vegetarische ovenschotel uit Mallorca met laagjes van gegrilde groenten en aardappeltjes in tomatensaus
Heerlijk hartig brood op basis van aardappel en bloem. Lekker bij de borrel of een plakje als lunch.
Deze heerlijke cheesecake met gezouten karamel en Toblerone stukjes is een ultieme guilty pleasure!
Deze kleine flammkuchen, of te wel tarte flambee, met krokante bodem en topping van appel en geitenkaas is lekker als borrelsnack.
Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg
Leuk recept voor bijvoorbeeld Valentijn: snelle no-bake taart met een bodem van bastogne en chocolade ganache vulling, afgemaakt met aardbeien en stukjes pistachenoot.
Deze ovenschotel met courgette cannelloni gevuld met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk en koolhydraatarm
Luchtige cake met een vleugje koffie en stukjes walnoot met een romige boter crème topping
Mijn versie van de populaire Antilliaanse stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire. Lekker met rijst, aardappelen of gebakken bakbanaan.
Door Carola Doornbos: feestelijke taart voor de kerst met een chocolade vulling met blauwe bessen
Een feestelijke gekruide rollade met knoflook en laurier in een romige sjalottensaus