Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.
Recept voor het maken van mini oliebollen met ananas, maar ook te gebruiken als basisrecept
Heerlijke krokante snack met een lekkere smeuïge vulling van risottorijst. Inclusief tips voor toevoegingen en smaken.
Een van mijn favoriete cheesecakes. De frisse cranberry topping combineert namelijk perfect bij de romige cheesecake en het recept is ook ideaal om een restje cranberry compote mee op te maken.
Een feestelijk hoofdgerecht voor kerst of tijdens een diner van opgerolde zalm met ricotta, dille en asperges en een crunch van hazelnoot
Heerlijk knapperig bladerdeeg met een kruidige vulling van (vega) gehakt, groenten en walnoten.
Een zelfgemaakte rollade van pasta gevuld met romige spinazie en pompoen geserveerd met pesto. Een heerlijk vegetarisch (kerst)gerecht!
Lekkere luchtige kaneelbroodjes maken? Gebruik dit basisrecept voor heerlijke broodjes met een zoete vulling van kaneel en pecannoten
Lekker dessert voor het kerstdiner: luchtige chocolademousse met een vleugje Bailey's
Maak zelf deze heerlijk krokante koeken met speculaaskruiden gevuld met een lekker zoete en zachte vulling van amandelspijs
Heerlijke taart met een romige vanille custard vulling, appels en een krokante crumble bovenop. Lekker voor op een herfstige dag of voor tijdens een Sinterklaasviering.
Lekkere combinatie van knolselderij, aardappel, appel en spekjes in een romige saus gegratineerd met kaas uit de oven
Een heerlijke pompoentaart, ook wel pumpkin pie genoemd, gemaakt met een verrukkelijke vulling van pompoen die bovendien ook nog eens glutenvrij en lactosevrij is.
Makkelijke no-bake taart met een lekkere bodem van Bastogne koeken, een romige karamelvulling en uiteraard bananen
Een heerlijke goed gevulde herfstquiche met blokjes pompoen, spinazie en pecannoten. De geitenkaas en ricotta maken de vulling lekker romig en vol van smaak.
Heerlijke glutenvrije taart met een lekkere vulling met kaneel en een krokante crumble met noten, tevens vegan en lactosevrij
Heerlijke kruidige stoof met traditionele ingrediënten zoals paprikapoeder, laurier en uien, maar dan met lekker veel groenten i.p.v. vlees
Heerlijke truffels gevuld met een kruidige pumpkin spice vulling in een laagje witte chocolade
Er is niets zo lekker als een Oreo cheesecake! Bak nu ook deze vegan variant, lekker romig met een krokante bodem en topping van Oreo
Een gezond en makkelijk ontbijt van havermout met banaan en (amandel)melk dat je een nachtje in de koelkast laat staan. De volgende dag hoef je alleen een lekkere topping toe te voegen van bijvoorbeeld fruit, noten en zaden.
De varkenshaas omwikkeld met zoute spek smaakt heerlijk bij de zelfgemaakte zoete stoofpeertjes
Lekker als toetje voor de kerst of bij een high tea: mini pavlova met zoete mascarpone en vers fruit. Met maar een paar ingrediënten heb je een super feestelijk nagerecht op tafel staan.
Heerlijke kruidige pastaschotel uit Griekenland, ook wel pastistio genoemd, met laagjes van pasta, gehaktmengsel met oregano en kaneel en een zelfgemaakte bechamelsaus.
Een heerlijke gezonde vegan cake met blauwe bessen stukjes walnoot, in een uurtje klaar!