Noten

Noten

Noten zijn een van de gezondste ingrediënten van je gerechten waar je mee kunt koken. Ze kunnen je gerechten een heerlijke crunch geven. Kook gezond met noten door ze met mate te verwerken. Lekker door een salade of verwerk het in tussendoortjes. Ook kun je met noten heerlijke zoete bakgerechten maken zoals gevulde koeken of taarten. 

Couscous met pistacheballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijk couscousgerecht met rozijnen en radijsjes en gehaktballetjes van crunchy stukjes pistache en Ras El Hanout kruiden.

Havermoutpap met kurkuma en gember
  • Ontbijt recept
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Een verwarmend en gezond ontbijtje met banaan, kurkuma, gember om je immuunsysteem te boosten. En natuurlijk ook omdat het heel lekker is. Vooral met je favoriete toppings erbij.

Paddenstoelen ovenschotel met pasta
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • *

Heerlijke herfstige ovenschotel met pasta, paddenstoelen en spinazie in een romige kaassaus. Lekker met stukjes walnoot en gedroogde tomaatjes. 

Herfstsalade met pompoen
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 35 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke salade met alle smaken van de herfst namelijk met pompoen, pecannoten, geitenkaas, rode ui en balsamico.

Herfst pancakes met gember en kurkuma
  • Ontbijt recept
  • 20 min
  • 2 à 3 personen
  • *

Maak je pancakes extra herfstig door verse gember, kurkuma en een verwarmende perensaus toe te voegen. Extra lekker door alle crunchy toppings.

Karamel zeezout cheesecake
  • Bakrecept
  • 1 uur + 12 uur opstijven
  • 10 personen
  • *

Iets te vieren? Maak deze heerlijke cheesecake met een bodem van speculaas en een topping van karamel zeezout met knapperige pecannoten.

Chocolade kersttaart
  • Bakrecept
  • 30 min + 45 min oventijd + 30 min wachten
  • 8 personen
  • *

Leuk en lekker kerstrecept: chocoladetaart met amandelen in de vorm van kerstbomen

Salade met gebakken champignons
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Herfstige salade met in knoflook gebakken champignons met rozemarijn. Lekker met romige avocado, feta, walnoten en balsamico crème.

Chocolade met noten en superfood
  • Tussendoortjes
  • 15 min + 30 min wachten
  • 6 porties
  • *

Snacken doe je verantwoord met deze rijkelijk gevulde pure chocolade met noten en superfood. Je hebt dit binnen een kwartiertje al gemaakt en je kunt heerlijk variëren met ingrediënten die jij het lekkerst vindt.

Pasta met geroosterde pompoen 
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een heerlijk bordje pasta met blokjes geroosterde pompoen in een romige pompoensaus met walnoten en salie.

Walnotentaart
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Lekkere herfstige walnotentaart met een krokante bodem met zoete vulling en stukjes walnoot en een vleugje koffie. In 25 minuten zet je deze taart in de oven.

Pecan pie baked oats
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 35 min oven
  • 4-6 personen
  • *

Eet jij graag pecan pie en baked oats? Voeg ze samen in dit heerlijke én gezonde ontbijtje. Extra lekker met wat plantaardige yoghurt erbij.

Snelle mega cinnamon roll
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 6 personen
  • *

Grote kaneelrol met een vulling van donkere suiker, kaneel en pecannoten. Lekker bij het ontbijt of brunch.

Camembert uit de oven
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Warme, romige camembert die zacht is geworden in de oven en waar de smaken van knoflook, honing en rozemarijn helemaal ingetrokken zijn. Overheerlijk om met een broodje in te dippen.

Salade met druiven en noten
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Perfecte combi van sla met zoete druiven, krokante pecannoten en zachte kaas. Lekker als simpele lunch salade of als bijgerecht.

Paastulband met abrikozen
  • Bakrecept
  • 40 min + 1 uur oventijd
  • 8 - 10 personen
  • *

Paasrecept: heerlijke frisse tulband cake met sinaasappel, abrikozen en amandelen

Geroosterde pompoen van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Supermakkelijke traybake uit de oven van kruidige plakken pompoen, paprika en geitenkaas met een (vegetarisch) worstje.

Plaattaart met paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Makkelijk herfstrecept van knapperig bladerdeeg met een topping van o.a. paddenstoelen, walnoten en kaas. Simpel en snel op tafel.

Thaise noedelsalade met mango
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Frisse salade met noedels, mango en komkommer en een lekkere dressing met pinda, sesamolie en limoen. Vegan en klaar in 25 minuten.

Gevulde appels met notenvulling
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Deze gevulde appels uit de oven met een vulling van noten en spijs zijn lekker met een bolletje ijs of een toef slagroom.

Gevulde courgette met feta
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 22 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Een lekker licht gerecht van gevulde courgettes uit de oven met o.a. amandelen, couscous en feta. In 15 minuten voorbereid om in de oven te gaan.

Quinoa met gegrilde groenten en halloumi
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijk voedzaam gerecht van smaakvolle quinoa met zoete aardappel, aubergine en gegrilde halloumi kaas.

Gezonde ontbijt brownies
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 25 min
  • 6 stuks
  • *

Geniet nu extra van je ontbijt met deze voedzame brownies gemaakt met havermeel, pindakaas en banaan. Bovendien zijn ze ook nog eens vegan en glutenvrij.

Watermeloen carpaccio
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk fris voorgerecht van flinterdunne plakjes watermeloen met een citroendressing en pistachenootjes.