Noten zijn een van de gezondste ingrediënten van je gerechten waar je mee kunt koken. Ze kunnen je gerechten een heerlijke crunch geven. Kook gezond met noten door ze met mate te verwerken. Lekker door een salade of verwerk het in tussendoortjes. Ook kun je met noten heerlijke zoete bakgerechten maken zoals gevulde koeken of taarten.
Koolsalade, ook wel coleslaw genoemd, van witte kool en peen julienne met een romige en frisse dressing met een snufje kerrie. Een klassieker voor bij de BBQ of pitabroodje.
Heerlijke frisse zomerse fruitsalade met aardbeien, ananas en bessen geserveerd met geitenkaas en verse munt.
Deze vegetarische salade met knapperige tofu en een romige tahin dressing is een heerlijke lichte maaltijd en binnen 25 minuten klaar.
Met maar een paar ingrediënten maak je dit lekkere dessert met koekjesbodem en een romige topping van meringue schuimpjes en nougatine
Een échte Italiaanse klassieker, maar dan 100% plantaardig. De vegan pasta carbonara. Spaghetti met een romige saus en kokos bacon.
Lekkere glutenvrije wraps met plakjes kipfilet, roomkaas, pesto en komkommer. Voedzaam en klaar in 10 minuten.
Een populair dessert met een lekkere twist van hazelnootpasta. Dat is dubbel genieten en makkelijk zelf gemaakt.
Hmmm lekker als snack of als toetje: kleine pizza's met chocolade pasta, aardbeien en banaan
Lekkere frisse salade met licht gebakken peer, geitenkaas en een crunch van walnoot. Lekker als lunch of bijgerecht
Lekker en snelle lunch van een goed belegd broodje met koude brie, komkommer en noten. Klaar in een paar minuten!
Lekkere grote koeken met stukjes gezouten macadamianoten en stukjes zoete fudge die een heerlijke smaakexplosie geven in je mond.
Witte chocolade blondies met het verrassende ingrediënt lavendel. Proef de lente in deze crunchy én chewy blondies.
Rooster je favoriete noten gemakkelijk zelf in je eigen oven. Varieer er lekker op los met gedroogde kruiden en specerijen.
Hartig maar toch zoet Marokkaans taartje met lekker gekruide kip in een krokant jasje van filodeeg
Heerlijke appeltaart met een vulling van appel en stukjes abrikoos een krokante topping van noten.
Feestelijke salade voor de kerst met plakjes eendenborst, rode uiencompote en een walnotendressing
Alle lekkere smaken van een bananenbrood in een havermout ontbijtje! Dat is dubbel genieten.
Een heerlijke en makkelijk te maken chocoladetaart met een lekker romige topping die helemaal vegan is.
Upgrade je borrelplank met deze romige ricotta dip uit de oven met citroen en rozemarijn. Heerlijk met wat (zelfgemaakt) focaccia brood of knapperige toastjes.
Een makkelijk recept voor heerlijke baklava van knapperig filodeeg met een vulling van walnoten en pistache met een vleugje sinaasappel.
Met dit recept bak je de lekkerste appeltaart met een krokante korst en een stevige, licht zoete vulling van appel. En je snijdt er perfecte stukken van. Heerlijk recept met custard en amandelspijs.
Deze koekjes op basis van havermout zijn lekker knapperig aan de buitenkant en iets zacht van binnen en bovendien voedzaam en natuurlijk gezoet.