Nagerechten

Nagerechten

Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals crème brûlée, tiramisu, chocolade mousse of een heerlijke ijscoupe. Maar probeer ook eens limoncello tiramisu in een glas, aardbeien bavarois of clafoutis. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te breiden.

Gezonde chocolade mousse
  • Nagerecht
  • 5 min + 5 min
  • 2 personen
  • *

Zin een toetje, maar niet té ongezond? Maak deze super makkelijke gezondere chocolade mousse met rood fruit en granola en natuurlijk gezoet.

Kaiserschmarrn
  • Nagerecht
  • 45 min
  • 5 personen
  • *

Heerlijke Kaiserschmarrn maken! Het bekende Oostenrijkse gerecht van zoete luchtige stukjes pannenkoek met een verrukkelijke warme kersensaus. Ook lekker met vanillesaus.

Mini yoghurt ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 40 min + 3 uur in de vriezer
  • 12 stuks
  • *

Zelfgemaakte mini ijstaartjes uit een muffinvorm met yoghurt, meringue schuimpjes en bosvruchten. Een heerlijk tussendoortje of nagerecht.

Baklava
  • Nagerecht
  • 30 min + 35 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Een makkelijk recept voor heerlijke baklava van knapperig filodeeg met een vulling van walnoten en pistache met een vleugje sinaasappel.

Valentijn tompouce
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd + 5 min afkoeltijd
  • 2 personen
  • *

Een romantisch gebakje of dessert van knapperig bladerdeeg in hartvorm met roze slagroom en aardbeien. Voor een onvergetelijk moment.

Chocolade pannenkoeken
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Lekkere chocolade pannenkoeken gemaakt met chocolademelk, gevuld met room, banaan en, je raadt het nooit, nog meer chocolade.

Bietencrumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 6 personen
  • *

Maak eens een lekker dessert met groentes. De rode biet is heerlijk samen met appel, walnoten, gember en de zoete crumble erop. Lekker met een bolletje ijs of (plantaardige) yoghurt.

Cranberry cheesecake
  • Nagerecht
  • 40 min + 50 min oventijd + 4 uur opstijven
  • 8 personen
  • *

Een van mijn favoriete cheesecakes. De frisse cranberry topping combineert namelijk perfect bij de romige cheesecake en het recept is ook ideaal om een restje cranberry compote mee op te maken. 

Panna cotta met stoofperen
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 6 personen
  • *

Deze combinatie van romige panna cotta met stoofpeertjes en krokante speculaas is echt fantastisch en ook nog eens makkelijk om te maken.

Sticky toffee pudding met karamelsaus
  • Nagerecht
  • 15 min + 30 min + 15 min
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijke zoete sticky toffee pudding die vaak met kerst gegeten wordt met een zelfgemaakte karamelsaus, tevens glutenvrij en lactosevrij

Toetje van kletskoppen met ijs
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Leuk en makkelijk dessert van krokante koekjes met een bolletje ijs ertussen geserveerd met kersen en slagroom

Warme kersen met kaneelijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 6 min wachttijd
  • 6-8 personen
  • *

De perfecte combinatie van zoete warme kersen geserveerd met zelfgemaakt romig kaneelijs en knapperige amandelen

Bailey's mousse
  • Nagerecht
  • 35 min + 4 uur WACHTEN
  • 4 tot 6 personen
  • *

Lekker dessert voor het kerstdiner: luchtige chocolademousse met een vleugje Bailey's

Appelstrudel
  • Nagerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 8 personen
  • *

Goed gevulde rol van knapperig bladerdeeg gevuld met appel, kaneel, rozijnen en walnoten. Lekker met ijs of slagroom als gebak, maar ook als toetje.

Mini pavlova met fruit
  • Nagerecht
  • 25 min + 1 uur oventijd + 30 min afkoelen
  • 24 stuks
  • *

Lekker als toetje voor de kerst of bij een high tea: mini pavlova met zoete mascarpone en vers fruit. Met maar een paar ingrediënten heb je een super feestelijk nagerecht op tafel staan.

Banaan brûlée
  • Nagerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijk toetje van gekarameliseerde bananen met ijs en chocolade, een leuke variant op de klassieke crème brûlée

Crema catalana
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Heerlijk spaans nagerecht van een romige vla met citroen en kaneel onder een krokant gebrand laagje suiker

Mini ijstaartjes stracciatella
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur
  • 12 stuks
  • *

Ijskoude taartjes in een muffinvormpje gemaakt met room, pure chocolade en frambozen met een bodem van Bastogne

Frozen yoghurt met aardbeien
  • Tussendoortjes
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk en gezond zelf frozen yoghurt maken met maar 3 ingrediënten! Lekker als toetje of als ijskoud tussendoortje

Galette met aardbeien en perziken
  • Nagerecht
  • 55 min + 1 uur wachten
  • 6 stukken
  • *

Makkelijke zomerse fruittaart met perziken en aardbeien in een knapperig korstje deeg

Tiramisu ijs
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 8 personen
  • *

Het beroemde dessert tiramisu in de vorm van heerlijk romig ijs met koffie, cacao en lange vingers

Vegan ijs met Oreo
  • Nagerecht
  • 10 min + 30 min
  • 6 personen
  • *

Vegan oreo ijs, het perfecte ijs voor de zomer zonder ijsmachine!

Mini Oreo ijstaartjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur invriezen
  • 12 stuks
  • *

Lekker als toetje of ijskoud gebakje: ijstaartjes met Oreo gemaakt met maar 4 ingredienten!

Mangosoep dessert
  • Nagerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Fris dessert van koude mangopuree met limoen en room, heerlijk op een warme zomerdag of na de barbecue