Nagerechten

Nagerechten

Hier vind je heerlijke nagerechten om je diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals crème brûlée, tiramisu, chocolade mousse of een heerlijke ijscoupe. Maar probeer ook eens limoncello tiramisu in een glas, aardbeien bavarois of clafoutis. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te breiden.

Mango tiramisu
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello

Dessert sushi met fruit
  • Nagerecht
  • 50 min
  • 16 stuks
  • *

Dit nagerecht met zoete dessertrijst en fruit ziet er niet alleen leuk uit maar smaakt ook heerlijk

Rabarber crumble
  • Nagerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekker toetje of zoet tussendoortje van een laagje rabarber met een krokante crumble laag, lekker met ijs of yoghurt

Monchou ijs met kersen
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur bevriezen
  • 8 personen
  • *

Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine

Vegan tiramisu
  • Nagerecht
  • 30 min + 12 uur opstijven
  • 6 personen
  • *

Een traditionele tiramisu wordt vaak gemaakt met room en eieren. Deze vegan variant gemaakt met plantaardige ingredienten, maar nog steeds heerlijk én makkelijk te maken.

Witte chocolademousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Heerlijk witte chocolade mousse voor een bijzondere avond of een feestelijke aangelegenheid

Tiramisu met appel
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven + 3 uur opstijven
  • 6 personen
  • *

Dit dessert is een combi van tiramisu en appeltaart en bevat stukjes appel, lange vingers en kaneel en bovendien geen alcohol of ei! Een heerlijk toetje

Mini bosvruchtentaartjes
  • Nagerecht
  • 35 min + 25 min oventijd
  • 14 stuks
  • *

Leuk om te trakteren of als toetje: kleine gebakjes van appeltaartdeeg gevuld met bosvruchten. Lekker om warm te eten met een bolletje ijs of een toef slagroom.

Crème brûlée
  • Nagerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Makkelijk recept met maar 5 ingredienten en handige stap voor stap foto's om zelf deze romige crème brûlée te maken met krokant suikerlaagje, hét perfecte toetje!

Crème brûlée cheesecake
  • Nagerecht
  • 40 min + 45 min oventijd + 12 uur wachttijd
  • 8 personen
  • *

Lekker voor bij de high tea of als dessert: cheesecake met een krokant suiker laagje

Bananenloempia’s
  • Nagerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Zoete loempia's van bananen in een krokant jasje van filodeeg uit de oven met chocoladesaus. Een heerlijke zoete snack of lekker met een bolletje ijs als dessert.

Vegan pavlova
  • Nagerecht
  • 40 min + 1 uur 30 min oventijd + 10 min afkoelen
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijk en feestelijk recept voor deze vegan pavlova met chocolade swirl, kokosroom en vers fruit.

Stoofperen cheesecake trifle
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 5 stuks
  • *

Heerlijke cheesecake glaasjes met een bodem van Bastogne, witte chocola en stoofperen. Ze zijn makkelijk voor te bereiden, dus ideaal voor de feestdagen.

Tiramisu zonder ei
  • Nagerecht
  • 20 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Traditionele tiramisu met lange vingers, mascarpone, slagroom en cacao, maar zonder ei, en net zo lekker.

Viennetta ijstaart
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur wachten
  • 8 - 10 personen
  • *

Maak maar met 3 ingrediënten zelf deze viennetta ijstaart met laagjes roomijs en pure chocolade

Speculaas tiramisu met mandarijn
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Tiramisu met laagjes room en speculaas met frisse partjes mandarijn. Leuk als sinterklaasrecept of als feestelijk dessert.

Pompoen crumble
  • Nagerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Pompoen crumble met speltmeel, havermout en sinaasappel. Heerlijk als winters toetje

Appeltaart trifle
  • Nagerecht
  • 35 min
  • 2 stuks
  • *

Deze appeltaart trifle in een glaasje is een heerlijk toetje. Gemaakt van laagjes verkruimelde koekjes, zoete stukjes gebakken appel met kaneel en zelfgemaakt vanilleroom.

Poire Belle Helene
  • Nagerecht
  • 1 uur 30 min
  • 8
  • *

Makkelijk maar toch indrukwekkend toetje van gepocheerde stoofperen met chocoladesaus en vanille-ijs. Een leuke afsluiter voor het (kerst)diner.

Panna cotta kokos passievrucht
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Een heerlijk tropisch dessert: romige panna cotta van room en kokosmelk met een laagje frisse passievrucht

Vegan cheesecake met mango
  • Nagerecht
  • 45 min + 4 uur opstijven
  • 10 personen
  • *

Een heerlijk recept voor een vegan kwarktaart met mango zonder gelatine met een vleugje kokos en limoen

Aardbeien yoghurtijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 6 uur opstijven
  • 4 porties
  • *

Zelfgemaakt romig ijs met verse aardbeien, slagroom en yoghurt. Makkelijk te maken zonder ijsmachine en heerlijk als dessert.

Pannenkoekentaart met aardbeien
  • Nagerecht
  • 1 uur
  • 8 personen
  • *

Pannenkoekentaart met aardbeien, een leuk idee als dessert, voor een kinderfeestje of gewoon bij de koffie. De taart maak je van pannenkoeken met zelfgemaakte aardbeienroom. Serveer met wat aardbeien bovenop voor een vrolijk resultaat.

Aardbeiensoep
  • Nagerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Heel makkelijk en snel toetje dat heerlijk smaakt in de zomer als afsluiting van een diner of barbecue.