Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.
Op zoek naar een lekker bijgerecht met groente van de barbecue? Maak deze makkelijke gegrilde groene asperges.
Het is weer genieten met deze witte asperges met serranoham en een heerlijke frisse dressing van yoghurt en citroen. Een lekker voorgerecht in het aspergeseizoen.
Lekker vegetarisch voorgerecht dat er ook nog eens super leuk uit ziet! Een smaakvol en kleurrijk mozzarella en groenten torentje.
Varieer eens met aardappels en vul ze met een smaakvol en romig mengsel van spekjes en bosui. Een heerlijk bij- of hoofdgerecht boordevol smaak. Geniet ervan!
Super simpel en lekker hapje wat er ook nog eens leuk uit ziet! Lekker bij de borrel of als voorgerecht.
Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.
Gevulde champignons met spekjes. Heerlijke champignons gevuld met smaakvolle spekjes. Een verrukkelijk hapje dat altijd goed in de smaak valt!
Lekker bij de borrel of om je diner mee te beginnen: makkelijk en culinair hapje van 3 verschillende toastjes met artisjokmousse, brie en een met zalm
Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.
Makkelijke herfstsalade met verse vijgen, peer, parmaham en geitenkaas met een frisse honingdressing.
Heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje van spek. Ook lekker als tapasgerecht.
Met knoflook, rode ui en tijm geroosterde tomaten uit de oven geef je een extra lekkere smaak aan je soep
Lekkere vers gemaakte vegetarische pasta met een vulling van champignons en overgoten met salieboter.
Lekkere koninginnesoep met kip, wortel en erwtjes. Je maakt het makkelijk en snel zelf!
Recept voor gezonde en lekkere soep met erwtjes, waterkers en prei, in 20 minuten op tafel.