Voorgerechten

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.

Groene asperges van de BBQ
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Op zoek naar een lekker bijgerecht met groente van de barbecue? Maak deze makkelijke gegrilde groene asperges.

Witte asperges met serranoham
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Het is weer genieten met deze witte asperges met serranoham en een heerlijke frisse dressing van yoghurt en citroen. Een lekker voorgerecht in het aspergeseizoen.

Mozzarella torentje met groenten
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Lekker vegetarisch voorgerecht dat er ook nog eens super leuk uit ziet! Een smaakvol en kleurrijk mozzarella en groenten torentje.

Gevulde aardappels met spekjes
  • Voorgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Varieer eens met aardappels en vul ze met een smaakvol en romig mengsel van spekjes en bosui. Een heerlijk bij- of hoofdgerecht boordevol smaak. Geniet ervan!

Serranoham rolletjes met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 12 stuks
  • *

Super simpel en lekker hapje wat er ook nog eens leuk uit ziet! Lekker bij de borrel of als voorgerecht.

Bruschetta's met carpaccio
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.

Gevulde champignons met spekjes
  • Voorgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • *

Gevulde champignons met spekjes. Heerlijke champignons gevuld met smaakvolle spekjes. Een verrukkelijk hapje dat altijd goed in de smaak valt!

3 x canape
  • Voorgerecht
  • 50 min
  • 21 stuks
  • *

Lekker bij de borrel of om je diner mee te beginnen: makkelijk en culinair hapje van 3 verschillende toastjes met artisjokmousse, brie en een met zalm

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

Salade met vijgen
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijke herfstsalade met verse vijgen, peer, parmaham en geitenkaas met een frisse honingdressing.

Vijgen met ricotta en spek
  • Voorgerecht
  • 25 min + 8 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje van spek. Ook lekker als tapasgerecht.

Geroosterde tomatensoep
  • Voorgerecht
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Met knoflook, rode ui en tijm geroosterde tomaten uit de oven geef je een extra lekkere smaak aan je soep

Ravioli met champignonvulling
  • Voorgerecht
  • 1 uur
  • 20 stuks
  • *

Lekkere vers gemaakte vegetarische pasta met een vulling van champignons en overgoten met salieboter.

Koninginnesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere koninginnesoep met kip, wortel en erwtjes. Je maakt het makkelijk en snel zelf!

Soep met waterkers en erwtjes
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Recept voor gezonde en lekkere soep met erwtjes, waterkers en prei, in 20 minuten op tafel.

Bloody mary soep
  • Voorgerecht
  • 5 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

De Bloody Mary soep is geinspireerd op de gelijknamige Bloody Mary cocktail.

Pittige gambas
  • Voorgerecht
  • 10 min marineertijd + 10 min baktijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pittig spaanse tapas hapje van gamba's met stokbrood.