Voorgerechten

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.

Ster ravioli met truffel
  • Voorgerecht
  • 1 uur 5 min
  • 2 personen
  • *

Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen

Couscous met kalkoen in een glaasje
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Serveer met de kerst dit lekkere en verantwoorde voorgerecht van couscous met kalkoenspiesjes

Peer met geitenkaas uit de oven
  • Voorgerecht
  • 10 min + 12 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke warme zoete peertjes met zachte geitenkaas uit de oven

Gepofte biet met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 15 min + 75 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijk en feestelijk bijgerecht of voorgerechtje van rode bieten met zachte geitenkaas en tijm.

Portobello met pompoen risotto
  • Voorgerecht
  • 45 min + 5 min gratineren
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen gegratineerd met Parmezaanse kaas uit de oven.

Toast met zalm en avocado spread
  • Ontbijt recept
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.

Romige kippensoep met champignons
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!

Broccoleaf soep met kokos
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Broccoleaf zijn de bladeren van broccoli die zacht en mild van smaak zijn en super gezond

Groene asperge salade met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Een frisse salade van geschaafde groene asperges met een muntdressing

Paprikasoep met gebakken spekjes
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Heerlijke soep van tomaat en paprika in combinatie met krokant gebakken spekjes

Gevulde portobello met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Vegetarisch gevulde portobello, heerlijk als voorgerecht, bijgerecht of zelfs lekker op de BBQ.

Rode uiensoep
  • Voorgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • *

Variant op de Franse uiensoep met rode uien en daardoor een tikje zoeter

Tom kha kai soep
  • Voorgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijke versie van deze thaise kokossoep met kip, shiitake en paksoi heerlijk op smaak gebracht met citroengras, limoen en rode peper. Lekker vers gemaakt maar met eenvoudige ingredienten.

Andijviesoep met rookworst
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Warm jezelf op met deze winterse soep van andijvie met stukjes rookworst

Broccoli spinaziesoep met broodcroutons
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 5-6 personen
  • *

Snelle soep boordevol groene groenten met een vleugje kokos en zelfgemaakte croutons.

Salade geroosterde wortel en kikkererwten
  • Voorgerecht
  • 10 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • *

Feestelijke én gezonde salade om het kerstdiner mee te beginnen!

Spinaziesoep en croute
  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Romige spinaziesoep met zalm met een knapperig dakje van bladerdeeg

Romige aardappel tijm soep
  • Voorgerecht
  • 45 min
  • 6 personen
  • *

Een heerlijke soep van aardappel en knolselderij met een crunchy bite van gebakken chorizo

Pittige pompoensoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een heerlijke oranje herfstsoep van wortel en pompoen met een pittig accentje

Courgette rolletjes met zalm
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 10 stuks
  • *

Zalm en avocado is altijd een goeie combi, vooral in deze gegrilde courgette rolletjes

Krokante aubergine snacks
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 1 schaaltje
  • *

Aubergine in een krokant jasje met een heerlijke frisse yoghurt saus

Sperziebonensoep met pesto
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 2 grote kommen
  • *

Wat doe je met een restje sperziebonen? Maak er deze heerlijke groene soep van!

Geroosterde paprikasoep met garnalen
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 glaasjes
  • *

Start je tapas avondje met deze glaasjes met een makkelijke paprikasoep en garnalen spiesjes

Salade met krokante mascarpone balletjes
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere salade als lunch of voorgerecht met romige mascarpone balletjes met een laagje amandel