Voorgerechten

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.

Watermeloen steak
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Deze zomerse steak is een heerlijke vegetarische variant van de BBQ of uit de grillpan

Tomatencarpaccio
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Super makkelijk en heerlijke vegetarische variant op de carpaccio gemaakt van tomaten

Meloensoepje met parmaham
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Een fris en zomers voorgerecht van meloen met krokante parmaham en basilicum

Salade met frambozendressing
  • Voorgerecht
  • 15 min Minuten
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met avocado en walnoten en een heerlijke roze dressing van frambozen

Mexicaans gevulde avocado
  • Voorgerecht
  • 30 min + 5 min grillen
  • 4 stuks
  • *

Deze gegrilde avocado’s met een heerlijke taco vulling zijn lekker als lunch of als voorgerecht

Caprese salade met perzik
  • Voorgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • *

De klassieke caprese salade kent iedereen wel, maar met deze variant met gekarameliseerde perzik en rucola kun je iedereen verrassen!

Asperges met ham en mozzarella
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Lekker en simpel voorgerechtje voor een Italiaanse maaltijd zoals een pasta

Broccoli munt soep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Fris groentesoepje op basis van broccoli met munt en ricotta

Bruschetta met parmaham en perzik
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Knapperig zomers broodje met parmaham en perzik, lekker als starter van je Italiaanse avondje

Geitenkaassouffle met asperge
  • Voorgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Verwen je gasten (en jezelf) met deze geitenkaas souffle’s met witte asperges

Bruschetta met pompoen
  • Voorgerecht
  • 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Een knapperig broodje met geroosterde pompoen en salie op een laagje geitenkaas. Klinkt goed toch?

Peer met ricotta en ham
  • Voorgerecht
  • 15 min + 5 oventijd
  • 4 personen
  • *

Dit heerlijke voorgerecht van zoete gekarameliseerde peer met ham en ricotta is heel eenvoudig zelf te maken.

Carpaccio bonbons met courgette
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat

Wortelsoep met chorizo kruim
  • Voorgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Deze zachte en zoete soep van wortels is heerlijk in combinatie met de iets zoute kruimels van Spaanse chorizo worst

Bruschetta met kip
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Krokante broodjes met plakjes gegrilde kip, puntpaprika en frisse huttenkase

Snelle basis groentesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een snel en makkelijk recept voor heerlijke groentesoep met zelfgemaakte balletjes van rundergehakt. Traditionele, verwarmende groentesoep om lekker zelf thuis te maken. Handig voor wat extra vitamines.

Parmezaanse kaasbakjes met salade
  • Voorgerecht
  • 25 min + 12 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Krokante bakjes van kaas gevuld met een Italiaanse salade, glutenvrij en heel erg lekker!

Snelle carpaccio van serranoham
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Dit makkelijke voorgerecht van dunne plakjes serranoham en mozzarella is ideaal voor de kerst

Paddenstoelen truffelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Lekker als voorgerecht voor de kerst: romige soep van paddenstoelen met truffel en tijm

Knolselderijsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Romige soep van knolselderij met rozemarijn. Makkelijk om te maken en heerlijk op een koude winterse dag.

Geitenkaas mousse amuse
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Maak deze makkelijke en snelle geitenkaasmousse amuse. Een heerlijke combinatie van zachte geitenkaas mousse, vijgen en parmaham.

Bruschetta's met brie
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 6 stuks
  • *

Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.

Courgettesoep met zalm
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met deze snelle courgettesoep met gerookte zalm snippers zet je snel iets moois en lekkers op tafel.

Italiaans gevulde puntpaprika
  • Voorgerecht
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekkere gevulde puntpaprika's met tomaatjes, parmaham, knoflook en een romige pestosaus. Geniet van deze heerlijke combinatie van smaken. Buon appetito!