Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Voorgerechten

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba’s, courgettesoep, bruschetta’s en spaghetti aglio olio.

Mini sla met feta en sinaasappel
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • **

Lekker gezond lente recept: blaadjes mini sla met komkommer, feta, sinaasappel en frisse munt

Mexicaanse groentesoep
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere goed gevulde Mexicaanse soep met paprika, mais en kidneybonen

Portobello met pompoen
  • Voorgerecht
  •  50 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere vegetarische portobello met pompoen, geitenkaas en saliechutney voor bij de tapas

Griekse salade in filodeeg
  • Voorgerecht
  • 45 MINUTEN
  • 4 STUKS
  • **

Leuk om te presenteren; bakjes van filodeeg gevuld met een Griekse salade en pittige gamba's

Wintersalade met rode kool
  • Voorgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Gezonde en smaakvolle winterse salade met rucola, rode kool, sinaasappel en pecannoten

Bruschetta met courgette en olijven
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 10 STUKS
  • *

Lekker hapje van ciabatta belegd met gegrilde courgette, geitenkaas en zwarte olijven

Puntpaprika met spinazie
  • Voorgerecht
  • 15 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • *

Makkelijk en gezond recept voor puntpaprika's gevuld met spinazie, feta en pijnboompitten

Gevulde champignons met spekjes
  • Voorgerecht
  • 30 MIN + 15 OVENTIJD
  • 15 STUKS
  • *

Snel en makkelijk kerstrecept: gevulde champignons met spek, paprika, courgette en kaas

Mini wrap met kip
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Makkelijk en feestelijk kerst hapje van kip, avocado en paprika in een wrap

Tonijn avocado amuse
  • Voorgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Feestelijke kerst amuse in een glaasje; tonijn met avocado, wasabi mayonaise en geroosterd sesamzaadjes

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
  • Voorgerecht
  • 30 MIN
  • 8 STUKS
  • **

Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla

Kerst crostini met cranberry compote
  • Voorgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Lekkere starter van je kerstmenu met gerookte kalkoen, brie en cranberry compote 

Surinaamse pindasoep
  • Voorgerecht
  • 45 MINUTEN
  • 6 PERSONEN
  • **

Heerlijke pittige pindasoep met paprika en aardappel en echte Surinaamse pindakaas

3 x canape
  • Voorgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 21 STUKS
  • **

Makkelijk en culinair kerstrecept; 3 verschillende hapjes met artisjokmousse, peer en zalm

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 12 STUKS/4 PERSONEN
  • *

Ideaal voor de kerst; snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel

Aardappel paprikasoep
  • Voorgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk recept voor romige aardappelsoep met gegrilde paprika en een pittige bite van groene peper

Carpaccio van rode biet
  • Voorgerecht
  • 30 MIN + 25 KOKEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke vegetarische carpaccio van rode biet met rucola, perzik en geitenkaas

Pastilla met kip
  • Voorgerecht
  • 60 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • ***

Hartig maar toch zoet Marokkaans taartje met lekker gekruide kip in een krokant jasje van filodeeg

Salade met vijgen en peer
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijke herfstsalade met verse vijgen, peer, parmaham en geitenkaas met een frisse honingdressing

Vijgen met ricotta en spek
  • Voorgerecht
  • 25 MIN + 8 OVENTIJD
  • 8 STUKS
  • *

Herfstrecept; heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje spek

Frisse garnalencocktail
  • Voorgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Lekker als voorgerecht op als hapje op een feestje; garnalencocktail met frisse mineola.

Champignons in roomsaus
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Champignons met knoflook in roomsaus met een krokant korstje geserveerd met stokbrood

Crostini met mango
  • Voorgerecht
  • 25 MINUTEN
  • CA 10 STUKS
  • *

De geitenkaas en mango op de sneetjes stokbrood combineren geweldig lekker met de balsamico dressing

Bloemkool venkelsoep
  • Voorgerecht
  • 45 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Romige soep met een heerlijke smaak van geroosterde bloemkool en venkel

Witlofschuitjes met appel en spek
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Heerlijke appetizer; witlof met zoete appel, hazelnoten en geitenkaas in combinatie met zoute spekjes

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×