Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tomaat

Pizza broodjes

  • Hapjes
  • 15 min + 10 min
  • 8 stuks
  • *

Snelle en kleine variant op de pizza met salami en mozzarella.

Bruschetta salade

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Bladerdeegbroodjes met pizza vulling

  • Hapjes
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Een heerlijke knapperige snack met een vulling van salami en mozzarella.

Caesar salade met pittige garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze salade heeft een twist! Normaal bevat caesar salade namelijk kip, maar in dit recept worden er garnalen gebruikt, erg lekker.

Couscous salade met zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 8 personen
  • **

Frisse couscous met munt en geroosterde zoete aardappel

Pita pizza met chorizo en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 min oventijd
  • 5 stuks
  • *

Maak deze hartige minipizza’s uit de oven van pitabroodjes met courgette, tomaat, chorizo en geitenkaas

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Couscous met gegrilde zalm en groenten

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht met couscous en gegrilde groenten en is heerlijk in combinatie met vis en tzatzikisaus

Portobello met couscous

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 6 stuks
  • **

Vegetarisch gerecht van grote champignons gevuld met couscous, aubergine en geitenkaas.

Zoete aardappel met taco vulling

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 50 min
  • 4 stuks
  • **

Gepofte zoete aardappels uit de oven met een vulling van vegetarisch gehakt, tomaatjes en mais.

2 x gevulde croissants

  • Ontbijt
  • 20 min
  • 4 stuks
  • **

Deze croissants zijn gevuld met twee varianten hartige vulling en zijn perfect voor bij de lunch of brunch.

Broodje caprese met parmaham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

Schnitzel caprese met courgetti

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • **

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Mexicaanse huaraches met salsa

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 porties
  • **

De pizzabodem gemaakt van maismeel is de perfecte basis voor lekkere toppings zoals refried beans, salsa en avocado.

Salade met gerookte kip en spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse maaltijdsalade met kip, spek, mozzarella en appel is een een lekkere lunch of een licht hoofdgerecht om het nieuwe jaar mee te beginnen

Taco’s met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 18 min
  • 12 stuks
  • **

Krokante Mexicaans gevulde taco’s met gehakt, zoete aardappel en avocado.

Pasta boerenkoolpesto met rookworst

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool en rookworst.

Andijviestamppot met gerookte kip

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Deze gezonde stamppot is lekker licht door de gerookte kip

Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Deze geroosterde sneetjes brood met Hüttenkäse, cherrytomaatjes, rucola en serranoham zijn geschikt als lunch of snelle avondmaaltijd

Zoete puntpaprika soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Ovenschotel met feta en aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijk kruidig gerecht van gehakt in tomatensaus met aubergine uit de oven

Pompoencurry met linzen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Gezonde vegetarische curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is

Falafelbowl

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 bowls
  • *

Maak zelf deze lekkere en kleurrijke vegetarische bowl met falafel balletjes en veel groenten

Gevulde courgette met aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 personen
  • **

Het pittige rijstmengsel met aubergine is een heerlijke vulling voor de gehalveerde courgettes.

2 x mozzarella hapjes

  • Hapjes
  • 10 min
  • 18 hapjes
  • *

Super feestelijke hapjes met mozzarella en gerookte zalm of parmaham die binnen 10 minuten op tafel staan!

1 2 3 ... 15 Volgende Alles weergeven

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal