Oud en nieuw recepten voor een heerlijke jaarwisseling! Oliebollen en appelbeignets mogen niet ontbreken. Maar denk ook aan borrelhapjes zoals hartige bladerdeeghapjes, wraprolletjes en toastjes met lekkere smeersels. Allemaal makkelijk zelf te maken! Organiseer je een diner of buffet thuis? Ook dan vind je hier lekkere en feestelijke recepten.
Een super leuk en lekker bladerdeeghapje gemaakt met maar 4 ingrediënten
Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.
Deze zoete flapjes zijn net even wat anders omdat ze gevuld zijn met banaan, nutella en hazelnoot
Met maar 4 ingrediënten draai je deze snack nog snel in elkaar voordat het feestje begint.
Een lekker hapje of snack van garnalen met een krokant jasje van bladerdeeg
Super feestelijke hapjes met mozzarella en gerookte zalm of parmaham die binnen 10 minuten op tafel staan!
De basis van deze hapjes is nacho chips! Deze zorgen voor een lekkere crunch in combinatie met romige avocado en kruidige garnalen.
Lekkere snack van mini paprika’s gevuld met een kruidig gehaktmengsel en gegratineerd in de oven
Lekker borrelhapje op een feestje of voor bij de lunch van knapperig bladerdeeg gevuld met romige spinazie en feta kaas
Smeuïge gefrituurde stamppot in een krokant jasje. Leuk om te serveren op een borrel.
Een lekker hapje in een glaasje wat makkelijk uit te delen is op ieder feestje of borrel
Deze gevulde krans van croissantdeeg is een goede aanvulling op de kerstbrunch. Lekker met gehakt, feta en pistachenootjes.
De feestelijke verrassing van het kerstdiner: frisse cocktail met citroen en munt en suikerrandje
Vegetarische rolletjes van aubergine gevuld met romige ricotta en walnoot
Lekker spiesjes met kip, spek en ananas dat zowel warm als koud geserveerd kan worden. De combinatie van hartig en zoet is fantastisch lekker bij deze hawai spiesjes
Deze luchtige wafels met Oreo koekjes zal niemand kunnen weerstaan!
Lekker borrelhapje: kruidige gehaktballetjes gevuld met een balletje mozzarella
Dit hapje heeft het allemaal: het zoute van de proscuitto ham, het frisse van de appel en een romig plakje brie.
Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!