Heerlijke verwarmende gerechten voor in de winter zoals ovenschotels, stamppotten en stoofschotels. Denk aan klassieke boerenkoolstamppot of erwtensoep met worst. Of ga eens voor een stamppot met een Indische twist of een vegetarische variant.
Op de kop gebakken gekarameliseerde witlof bladerdeegtaart uit de oven met sinaasappel en geitenkaas.
Tiramisu met laagjes room en speculaas met frisse partjes mandarijn. Leuk als sinterklaasrecept of als feestelijk dessert.
Deze goulash is een heerlijk eenpansgerecht met rundvlees, paprika’s en aardappelen die in de saus gegaard worden. Goulash is Hongaars stoofvlees dat lekker is met aardappelpuree.
Heerlijke goed gevulde stoofpot zonder vlees, maar met champignons, wortel, paprika en aardappel in een kruidige saus.
Makkelijk en snel recept van een broodje hotdog met zuurkool, spek en gebakken rode ui
Pompoen crumble met speltmeel, havermout en sinaasappel. Heerlijk als winters toetje
Heerlijk snel eenpansgerecht van aardappels en sperziebonen in tomatensaus met een snuf kaneel en oregano
Lekkere ovenschotel van prei en gehakt onder een laagje aardappelpuree en zuurkool met ananas en gegratineerd in de oven
Heerlijk toetje van laagjes zoete stukjes gebakken appel met kaneel, zelfgemaakt vanilleroom en verkruimelde koekjes.
Heerlijke smeuïge stamppot met rode bieten en geitenkaas geserveerd met gebakken plakken appel met kaneel en walnoten
Heerlijke winterse maaltijd uit de oven van gebakken spekjes en paprika onder een laagje gegratineerde hutspot
Heerlijk recept voor deze klassieke Franse stoofschotel met rundvlees, champignons en aardappels gestoofd in o.a. rode wijn.
Krokante plaattaart van bladerdeeg met spruitjes, geitenkaas en blokjes appel die zorgen voor een heerlijke frisse en licht zoete smaak
Knakworstjes en zuurkool zijn een heerlijke combinatie, zeker verpakt in deze knapperige bladerdeegbroodjes afgemaakt met kaas
Super makkelijke maaltijd van pompoen met geitenkaas en andere toppings op een knapperige plaattaart van bladerdeeg
Makkelijk basisrecept voor Hollandse erwtensoep (ofwel snert) met rookworst, prei en schouderkarbonade, klaar in ca. 1,5 uur.
Heerlijke winterse combi van zacht gestoofd hacheevlees met rode kool en aardappelpuree met een krokant korstjes uit de oven.
Lekker zacht stoofvlees met een Griekse twist van oregano, paprika en feta kaas.
Hét basisrecept om klassieke hachee te maken, een heerlijk zacht stoofvlees met o.a. uien, laurier en kruidnagels. Lekker met aardappelpuree en rode kool!
Een heerlijke combinatie van een kruidig gehaktmengsel onder een laag van aardappelpuree met appel
Spruitjes in een romige saus van roomkaas met spekjes onder een laagje aardappelpuree uit de oven
Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami
Deze plaattaart van bladerdeeg heeft een heerlijke winterse topping van rode kool, brie en walnoten