Heerlijke verwarmende gerechten voor in de winter zoals ovenschotels, stamppotten en stoofschotels. Denk aan klassieke boerenkoolstamppot of erwtensoep met worst. Of ga eens voor een stamppot met een Indische twist of een vegetarische variant.
Van deze heerlijke traditionele ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!
Dit typisch Brits gerecht bestaat uit knapperige worstjes verpakt in een deeg van yorkshire pudding
Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.
Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze
Maak eens deze lekkere quiche met boerenkool en spekjes, een heerlijke stevige en winterse maaltijd
Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool. Met rookworst.
Winterse kost van zuurkoolstamppot met een frisse twist van ananas en krokante spekjes
Dit is een vegetarische stamppot met een Mexicaanse twist gevuld met paprika, mais en kidneybonen.
Grootmoeders klassieke stoofpeertjes recept. Een perfect basisrecept om zelf de lekkerste stoofpeertjes te maken voor Kerst of gewoon zomaar. Een verwarmend bijgerecht of nagerecht met wat ijs.
Makkelijk kerstrecept van malse varkenshaas in een krokant jasje van spek met appel uit de oven
Warm jezelf op met deze chocolademelk gemaakt van echte chocolade en een vleugje speculaas
Maak van je gerecht een echt kunstwerkje met deze smeuïge aardappelwafels als bijgerecht
Kleine hartige taartjes met zuurkool en rookworst, een heerlijke winterse combi.
Mini taartjes met een vulling van peer en amandelspijs en een krokante topping
Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!
Een zachte stoofschotel met rundvlees, abrikozen en aubergines. Heerlijk gekruid met kaneel en komijn en geserveerd met couscous.
Witlof met ham en kaas is een gouden combi, zo ook in deze heerlijke quiche
Andijviestamppot met een Indische twist en kruidige gehaktballetjes in ketjapsaus
Smeuïge gefrituurde stamppot in een krokant jasje. Leuk om te serveren op een borrel.