Heerlijke verwarmende gerechten voor in de winter zoals ovenschotels, stamppotten en stoofschotels. Denk aan klassieke boerenkoolstamppot of erwtensoep met worst. Of ga eens voor een stamppot met een Indische twist of een vegetarische variant.
Maak van je gerecht een echt kunstwerkje met deze smeuïge aardappelwafels als bijgerecht
Kleine hartige taartjes met zuurkool en rookworst, een heerlijke winterse combi.
Mini taartjes met een vulling van peer en amandelspijs en een krokante topping
Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!
Een zachte stoofschotel met rundvlees, abrikozen en aubergines. Heerlijk gekruid met kaneel en komijn en geserveerd met couscous.
Witlof met ham en kaas is een gouden combi, zo ook in deze heerlijke quiche
Andijviestamppot met een Indische twist en kruidige gehaktballetjes in ketjapsaus
Smeuïge gefrituurde stamppot in een krokant jasje. Leuk om te serveren op een borrel.
Mijn versie van de populaire Antilliaanse stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire. Lekker met rijst, aardappelen of gebakken bakbanaan.
Deze makkelijke en gezonde stamppot met gegrilde kip staat in 30 minuten op tafel. Eet smakelijk!
Als je van traditionele brownies houdt, moet je deze variatie met witte chocolade en speculaas zeker eens proberen!
Gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg. Lekker met sinterklaas of de feestdagen
Een smakelijke boerenkoolstamppot met een Italiaanse twist door de pesto en zongedroogde tomaatjes.
Een heerlijke combi: smeuïge aardappelpuree met erwtjes en pittige gebakken hamblokjes
Romige soep van knolselderij met rozemarijn. Makkelijk om te maken en heerlijk op een koude winterse dag.
Winterse ovenschotel met spitskool en paprika onder een laagje puree met rookworst