Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

40-60 min

Quiche met vegetarisch gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 25 OVENTIJD
  • 3 PERSONEN
  • **

Zeker een aanrader; lekkere quiche met tomaat, rucola, mascarpone en vegetarisch gehakt

Fatayer
  • Voorgerecht
  • 35 MIN + 20 OVENTIJD
  • 12 STUKS
  • **

Stap voor stap krokante deeg driehoekjes gevuld met spinazie en walnoot

Vispakketje met kokos
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke papillotte met gestoomde vis en groente in een milde currysaus met kokos

Oranje kroontjes met abrikoosjes
  • Hapjes
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 12 STUKS
  • *

Lekkere oranje bladerdeeg gebakjes met custard en abrikoosjes in de vorm van een kroontje

Romige oranjesoep
  • Lunch
  • 45 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Gezonde soep van pompoen, wortel en linzen met een Indiaas tintje. Ook leuk voor Koningsdag!

Pizza met pittig gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN + 15 OVENTIJD
  • 2 STUKS
  • *

Makkelijk en snel een lekkere pizza op tafel met pittig gehakt en verse groenten 

Couscoussalade met gebakken feta
  • Hoofdgerecht
  • 55 MINUTEN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Frisse couscous met courgette, aubergine en granaatappel geserveerd met gebakken feta

Broodpudding met appel
  • Ontbijt
  • 15 MIN + 40 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Ouderwets lekkere broodpudding met schijfjes appel, rozijnen en kaneel

Mini appeltaartjes
  • Nagerecht
  • 35 MIN + 25 OVENTIJD
  • 12 TOT 16 STUKS
  • **

Deze schattige mini appeltaartjes zijn leuk om uit te delen of lekker als toetje met slagroom of ijs

Vis met pesto en groente
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Gezonde ovenschotel met gebakken groente en vis onder een krokant laagje met pesto

Frisse citroentaart
  • Nagerecht
  • 20 MIN + 35 OVENTIJD
  • CA 10 PUNTEN
  • **

Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om deze heerlijke frisse citroentaart te maken

Rollade met pruimen
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke met pruimen, abrikozen en amandelen gevulde rollade omwikkeld met spek

Fruitbakjes van bladerdeeg
  • Nagerecht
  • 15 MIN + 12 OVENTIJD + 30 WACHTEN
  • 4 STUKS
  • **

Leuke en lekkere bakjes van bladerdeeg gevuld met custard pudding en vers fruit

Appel banaan crumble
  • Nagerecht
  • 15 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Een smakelijke variant op de originele appelcrumble; met plakjes banaan en citroen  

Kleine quiche met restjes
  • Lunch
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN
  • **

Heb je ook nog allerlei restjes in de koelkast? maak er een een lekkere quiche van!  

Citroensoufflé
  • Nagerecht
  • 35 MIN + 18 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • **

Een lekkere afsluiter van je etentje; luchtige en frisse soufflé met citroensmaak

Mini quiche met gorgonzola
  • Lunch
  • 25 MIN + 25 MIN OVENTIJD
  • 6 STUKS
  • **

Hartig lunch recept of lekker voor bij de high tea; mini quiche met spinazie en gorgonzola  

Quiche met broccoli en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk recept voor heerlijke quiche met champignons, broccoli en spekjes

Appels in bladerdeeg
  • Nagerecht
  • 20 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk en lekker nagerecht van appels met rozijnen in een krokant jasje uit de oven

Ossenhaas met rode wijnsaus
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker recept om met kerst te serveren; peterseliepuree met ossenhaas gepocheerd in rode wijn met sjalotjes

Vegetarische mini loempia's
  • Hapjes
  • 60 MINUTEN
  • 20 STUKS
  • **

Lekkere knapperige mini loempia's met mihoen, wortel en champignons met frisse gember

Sinterklaas toetje
  • Nagerecht
  • 30 MIN + 30 WACHTEN
  • 8 STUKS
  • **

Een heerlijke sinterklaas recept waar kinderen (en volwassenen) dol op zijn!

Spinaziestamppot met vissticks
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Spinaziestamppot met zelfgemaakte krokante vissticks met een vleugje citroen

Turkse pide
  • Lunch
  • 40 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Zelfgemaakte Turkse broodjes gevuld met een pittig gehaktmengsel

Pastinaak kerriesoep
  • Voorgerecht
  • 60 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Winterse soep met pastinaak gecombineerd met de smaak van kerrie

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×