Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

40-60 min

Plaatpizza met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Vegetarische plaatpizza met tomaat, rode ui, geitenkaas en basilicum om van te smullen

Risotto met gorgonzola
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere vegetarische risotto met spinazie en volle smaak van gorgonzola kaas.

Zaalouk (auberginepuree)
  • Voorgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Een lekkere puree van tomaten en aubergine uit de Marokkaanse keuken die zowel als voorgerecht als bijgerecht opgediend kan worden

Crema catalana
  • Nagerecht
  • 25 MINUTEN + 30 WACHTTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Zoet Spaans nagerecht met een vleugje citroen en kaneel

Baklava met walnoot
  • Nagerecht
  • 20 MIN + 30 OVENTIJD
  • 6 PERSONEN
  • **

Zoet nagerecht van filodeeg met walnoot en kaneel.

Aubergine met granaatappel
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN + 35 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Een makkelijke grieks vegetarisch voorgerecht lekker en culinair

Wokgroenten met panga
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 WACHTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Oosters gerecht van gemarineerde vis met gewokte groente, lekker en gezond

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Lasagne paprika
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lasagne met gehakt en tomatensaus belegd met geroosterde paprika en mozzarella

Pompoen met kip
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 40 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijk herfst gerecht met pompoen, kip en noten uit de oven

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×