Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

40-60 min

Fruitbakjes van bladerdeeg
  • Nagerecht
  • 15 MIN + 12 OVENTIJD + 30 WACHTEN
  • 4 STUKS
  • **

Leuke en lekkere bakjes van bladerdeeg gevuld met custard pudding en vers fruit

Appel banaan crumble
  • Nagerecht
  • 15 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Een smakelijke variant op de originele appelcrumble; met plakjes banaan en citroen  

Kleine quiche met restjes
  • Lunch
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN
  • **

Heb je ook nog allerlei restjes in de koelkast? maak er een een lekkere quiche van!  

Citroensoufflé
  • Nagerecht
  • 35 MIN + 18 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • **

Een lekkere afsluiter van je etentje; luchtige en frisse soufflé met citroensmaak

Mini quiche met gorgonzola
  • Lunch
  • 25 MIN + 25 MIN OVENTIJD
  • 6 STUKS
  • **

Hartig lunch recept of lekker voor bij de high tea; mini quiche met spinazie en gorgonzola  

Quiche met broccoli en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk recept voor heerlijke quiche met champignons, broccoli en spekjes

Appels in bladerdeeg
  • Nagerecht
  • 20 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk en lekker nagerecht van appels met rozijnen in een krokant jasje uit de oven

Ossenhaas met rode wijnsaus
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker recept om met kerst te serveren; peterseliepuree met ossenhaas gepocheerd in rode wijn met sjalotjes

Vegetarische mini loempia's
  • Hapjes en snacks
  • 60 MINUTEN
  • 20 STUKS
  • **

Lekkere knapperige mini loempia's met mihoen, wortel en champignons met frisse gember

Sinterklaas toetje
  • Nagerecht
  • 30 MIN + 30 WACHTEN
  • 8 STUKS
  • **

Een heerlijke sinterklaas recept waar kinderen (en volwassenen) dol op zijn!

Spinaziestamppot met vissticks
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Spinaziestamppot met zelfgemaakte krokante vissticks met een vleugje citroen

Turkse pide
  • Lunch
  • 40 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Zelfgemaakte Turkse broodjes gevuld met een pittig gehaktmengsel

Pastinaak kerriesoep
  • Voorgerecht
  • 60 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Winterse soep met pastinaak gecombineerd met de smaak van kerrie

Turkse feta rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 40 MIN
  • 24 STUKS
  • **

Lekker hartig Turks hapje van fetakaas in filodeeg, ook wel sigara boregi genoemd

Visgehakt uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke ovenschotel met vis, peterselie en ontbijtspek onder een krokant korstje.  

Mini cheesecakes
  • Bakrecept
  • 25 MIN + 25 OVENTIJD
  • 18 STUKS
  • **

Makkelijk recept voor heerlijke kleine mini cheesecakes voor elk moment van de dag. 

Aardappelgratin met courgette
  • Bijgerecht
  • 15 MIN + 40 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijke ovenschotel met aardappelschijfjes, plakjes courgette en ui in een romige saus gegratineerd met kaas

Pompoencakejes
  • Bakrecept
  • 30 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 20 STUKS
  • **

Leuk voor met Halloween of tijdens een high tea in de herfst; pompoencakjes met zoete topping en pompoenpitten

Bladerdeegtaartje met peer
  • Nagerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • **

Een heerlijke herfst combi; bladerdeegtaartjes met kaneel-mascarpone, peer en noten.

Vijgentaartje
  • Nagerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 STUKS
  • **

Een heerlijke herfst combi; bladerdeegtaartjes met kaneel-mascarpone, verse vijgen en noten. 

Mexicaanse salsa
  • Hapjes en snacks
  • 15 MIN + 30 MIN WACHTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Feestelijke en kleurrijke Mexicaanse salsa dip met avocado, mango en tomaat. 

Gevulde varkensrolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere varkensrolletjes gevuld met spinazie en champignons in een romige saus van paprika en tomaat.

Vloeibare chocolade lava cakejes (moelleux)
  • Bakrecept
  • 35 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Iedereen is gek op deze heerlijke chocolade lava cakejes met vloeibare chocoladevulling, een perfect en verrassend dessert!

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 35 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Aardappeltjes in schil met tomaten en knoflook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk

Marokkaanse Tajine
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Een heerlijk Marokkaans gerecht met kip, wortel, amandelen en zoete abrikozen bereid in een Tajine

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×