Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Inspiratie nodig voor een simpel of juist uitgebreid hoofdgerecht? Hier vind je heerlijke recepten voor snelle en makkelijke hoofdgerechten met vlees, kip, vis of vegetarisch. Probeer gerechten uit bijvoorbeeld de Italiaanse, Hollandse of Oosterse keuken zoals gevulde varkensrolletjes, parmezaanse kip, pastaschotel of mihoen met gamba’s.

Spaghetti aglio olio
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk vegetarisch pasta recept met spaghetti, olijfolie, knoflook en rode peper voor een pittige bite

Pasta met asperges en zeevruchten
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker pasta recept van zwarte tagliatelle met asperges en zeevruchten in een roomsausje

Spaghetti tomaat en olijven
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 2 PERSONEN
  • *

Snel makkelijk vegatarisch pastagerecht met tomaat, olijven en courgette

Kip in rode wijn
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 50 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere franse stoofschotel met kip, tomaat, pepers, rozemarijn in rode wijn.

Aubergine met granaatappel
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN + 35 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Een makkelijke grieks vegetarisch voorgerecht lekker en culinair

Mihoen met gambas
  • Hoofdgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

In 20 minuten een heerlijke en gezonde oosterse maaltijd op tafel

Wokgroenten met panga
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 WACHTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Oosters gerecht van gemarineerde vis met gewokte groente, lekker en gezond

Ravioli met mozzerella spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Verse ravioli gevuld met proscuito en mozzarella op een bedje van spinazie

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×