Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.
Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Een heerlijk romig soepje met verse lentegroenten zoals groene asperges, lente ui en spinazie. In slechts 25 minuten gemaakt.
Lekkere frisse salade met licht gebakken peer, geitenkaas en een crunch van walnoot. Lekker als lunch of bijgerecht
Heerlijke krokant gegrilde mosselen met panko, rozemarijn en geraspte kaas
Hartig maar toch zoet Marokkaans taartje met lekker gekruide kip in een krokant jasje van filodeeg
Feestelijke salade voor de kerst met plakjes eendenborst, rode uiencompote en een walnotendressing
Een heerlijke combinatie van pesto, avocado, romige ricotta en parmaham op een knapperig geroosterd broodje.
Knapperige broodjes met romige brie, gebakken champignons en verse peterselie. Zowel warm als koud ontzettend lekker.
Lekker hapje van zalm met komkommer gevuld met een frisse roomkaasvulling en een crunch van walnoot.
Heerlijke kokos noedelsoep met garnalen, taugé en rijstnoedels. Glutenvrij en klaar in slechts 20 minuten.
Lekkere romige knoflooksoep, en omdat de knoflook gepoft is in de oven is krijgt hij een lekkere geroosterde en milde smaak.
Maak met dit recept een lekker dik tempura beslag voor groenten in een lekker krokant jasje. Lekker met sojasaus om in te dippen.
Heerlijke krokante snack met een lekkere smeuïge vulling van risottorijst. Inclusief tips voor toevoegingen en smaken.
Lekker als amuse voor het kerstdiner of als hartig hapje tijdens oud en nieuw
Maak indruk met kerst of oud op nieuw met deze chique amuse van coquille met krokante pancetta
De klassieke carpaccio in een vegetarische variant. Lekker met geitenkaas, walnoten en balsamico.
Een heerlijk voorgerecht met zalm, avocado en komkommer en bovendien lactosevrij en koolhydraatarm.
Simpel en lekker voorgerecht: verse ossenhaas tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.
Frisse garnalencocktail in een glaasje met een makkelijke zelfgemaakte dressing en partjes sinaasappel. Een heerlijk klassiek voorgerecht dat leuk is om te maken voor een feestelijk (Kerst) diner.
Heerlijke kerst amuse; carpaccio bonbons gevuld met zelfgemaakte truffelmayonaise en sla
Maak ook eens dit heerlijke recept van een sliptongetje met serranoham. Begin het kerstdiner of ander feestelijk diner goed met deze vis met een krokant laagje van serranoham op een laagje puree.
Deze tartaar is een heerlijk fris voorgerecht door de combinatie van ananas, limoen samen met garnaal
In 10 min staat dit feestelijk voorgerecht van rosbief met citroenmayonaise en tomaatjes op tafel