Voorgerechten

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.

Salade met meloen en ham
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke frisse salade met meloen, parmaham en mozzarella. Lekker als voorgerecht of bijgerecht

Salade caprese
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 à 3 personen
  • *

Deze populaire Italiaanse salade met tomaat en mozzarella is heerlijk als voorgerecht of als lunch

Aspergemousse in een glaasje
  • Voorgerecht
  • 25 min + 1 uur opstijven
  • 2 a 3 stuks
  • *

Leuk voorgerechtje of amuse van een zachte mousse van asperges en slagroom geserveerd met gerookte zalm

Wortelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk basisrecept voor een lekkere romige wortelsoep met een kruidige touch inclusief leuke variatie tips

Aspergesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Heerlijk en makkelijk basisrecept voor een romige verse aspergesoep met een topping van reepjes ham en ei

Bloemkoolsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een lekkere verse en romige bloemkoolsoep met een snufje tijm. In slechts 30 minuten staat de soep op tafel.

Gyoza / dumplings met kip
  • Voorgerecht
  • 60 min
  • 30 stuks
  • *

In dit recept zie je met stap voor stap foto's hoe je deze heerlijke dumplings (ook wel gyoza genoemd) inclusief dipsaus makkelijk zelf maakt!

Paprikasoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze verse zelfgemaakte paprikasoep, gemaakt met uiteraard paprika maar ook wortel, is heerlijk als voorgerecht of als lunch

Verse tomatensoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit snelle basisrecept voor verse tomatensoep staat binnen 20 minuten op tafel en lukt gegarandeerd.

Franse uiensoep
  • Voorgerecht
  • 1 uur
  • 4 personen
  • *

Maak zelf in 1 uurtje deze heerlijke traditionele Franse uiensoep met stokbrood en gegratineerde kaas

Spinaziesoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Maak in 20 minuten een heerlijke groene soep van spinazie met een vleugje room

Marokkaanse quinoa salade
  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Gezonde lauwwarme salade van quinoa met amandel, krokante kikkererwten en komkommer en een kruidige dressing

Bruschetta met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke volle smaak van geitenkaas gecombineerd met zoete abrikoos en honing en een krokante bite van walnoot.

Rolletjes van gerookte zalm
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 10 stuks
  • *

Heel makkelijk hapje of voorgerecht van opgerolde plakjes zalm met groenten en een frisse citroenmayo

Feestelijke salade met stoofpeer
  • Voorgerecht
  • 20 min + 5 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Super makkelijke salade met stoofpeer en geitenkaas voor een feestelijke start van het kerstdiner

Aardappelsoep
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke romige aardappelsoep met een vleugje truffel en tijm. Een makkelijk soeprecept, maar dan wel met een luxe en exclusieve twist van truffel.

Vissoep
  • Voorgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Deze makkelijke maar verse vissoep zit vol met lekkere ingrediënten zoals groenten, macaroni, visbouillon en garnalen. Ook perfect als lichte maaltijd.

Zalmbonbons
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 stuks
  • *

Deze bonbons van gerookte zalm zijn gevuld met een romig mengsel met Hollandse garnalen, een perfect hapje of amuse

Trio van vis voorgerechten
  • Voorgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Serveer een lekkere trio van vis als voorgerecht bestaande uit een garnalen tartaar, krabsalade en een zalmbonbon

Makkelijke kippensoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Maak in 30 minuten een heerlijke kippensoep met dit basisrecept inclusief vermicelli en met extra veel groenten, daar knap je van op!

Pasteitjes met champignons
  • Voorgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere herfstige potjes uit de de oven met een romig mengsel met champignons en een knapperig dakje van bladerdeeg.

Mosterdsoep - romig en licht pittig
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere romige soep op basis van aardappel en prei met een licht pittige smaak van mosterd

Bruschetta met tomaten
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Hét recept voor klassieke bruschetta's met tomaten en basilicum op een krokant broodje. Dit hapje valt bij iedereen in de smaak.

Venkelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een lekker romige soep met anijsachtige smaak op basis van verse venkel en aardappel die binnen een half uurtje op tafel staat.